Капка Сидерова: Атака не може да бъде спасена

  • 05 февруари 2012 19:14

  • 6163
  • 6
Капка Сидерова: Атака не може да бъде спасена
© булфото

Дори Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа да подаде оставка, Атака не може да бъде спасена, каза Капка Сидерова пред Нова ТВ.

Според съпругата на лидера на националистите нейният син няма да говори за циганизация, да иска изгонването на посланика на САЩ, защото няма нужда от този уличен адреналин, каквато имаше през 2005 г. Хората вече искат спокойствие, допълни тя. Тогава хората бяха привличани и да бъдат научени да изричат всичко на глас, сега вече могат да изричат всичко на глас. Сега има световна икономическа криза и хората се вълнуват от оцеляването си. Има криза на идеи, на левите, които не могат да нахранят бедните, десните не знаят какви едри бизнесмени да подкрепят. ГЕРБ и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г са партия и човек, създали се се сами, без чужда подкрепа. Той се доказа, народът го избра и ще се Борисов е автентичен човек. Той е мъжко момче, Волен също бе мъжко момче, и затова бе подкрепата на националистите за ГЕРБ.
Национализмът има своята ниша, допълни Сидерова. Тя не отговори дали ще остава в партията или ще създава нова политическа формация. В момента тя пише книга за Петър Дънов.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
6163 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Иван

2012.02.16 | 22:12

6
Ами така ще е. Защото Волен е един продажен, жалък путьо. Тирада от змии и гущери се изливаше от устата му. И омраза към старата власт и истини и какво щял да направи, ако влезне в парламента. Е влезна. И какво? - Една младежка организация му свърши цялата работа за първите избори и спечели благодарение на нея. След това, по стар български обичай, се направи на голямо дупе и взе крадците с лъскави костюмчета и лачени обуща, защото имали "представителен вид". Структурира партията си както Цола Драгойчева бе структурирала ЦК - по роднински. - Доведеният си син, който е наркоман и по-тъп от гъз направи втори човек в партията. Това е един слабохарактерен олигофрен, който запича и се насира пред камера, а както и той сам доказа, за една путка бута "тате Волен" под влака. - На всичкото отгоре, една жалка проститутка, каквато е Капка, му диктува живота, партията и бизнеса. Е това ли е национализъм? Да си продажник, боклук, баджанак с всички и да си путьо? Че то по-добре комунята да се върнат бе. Там поне жените си възпитаваха! - Откъде накъде Капка Сидерова щяла да се разпорежда с Атака? Коя е тя? С какво е доказала тази дърта шаврантия , че може да управлява каквото и да било? Да не би да е работила в живота си?

2012.02.06 | 13:42

2
Е вие ориенталците не го харесвате Волен, нормално. Не е мазен, не е крадлив, не е прасе и не носи фес.
Хари

2012.02.09 | 21:51

5
Тия отзиви тук се обезценяват от езика на коментиращите- всеки се надпреварва каква по-голяма гадост да каже и каква по-сочна храчка да изхрачи. Но хайде, все пак, да си кажа и аз мнението. Сидеров пред Л. Ризова заяви, че всеки, който е тръгнал срещу него, е предател. Е, няма такова безочие. Този човек няма никаква самокритичност и самооценка, сиреч, няма съвест. Ами в случая той предаде жена си. С която се е венчавал в църква и на която се е клел във вечна вярност пред пред Бога. Не че е някакво чудо невиждано, но поне да беше честен. А той лъже, маже и все някой друг му е виновен. По това много прилича на човека, когото доскоро подкрепяше, - същия, който иска да строи втора джамия в София- Бойко Борисов. Сидеров компрометира патриотичната идея с личността си.
Българка

2012.02.09 | 21:50

4
Всички знаем кой създаде ГЕРБ, кой наложи Бойко чрез ежедневно медийно присъствие и излъска образа му, а на тези които незнаят да кажа - партията майка БСП! По това време АТАКА бе втора политическа сила и бяхме на път да изместим БСП от първото място, което от своя страна спретна измисленото дело "Магистрала Тракия" с цел да опетни образа на Волен. Така че, Капке, нямаме нужда от такъв тип спасители, като теб! Сами ще се справим и въпреки всичко АТАКА ще пребъде!

2012.02.06 | 13:42

3
ПЕЧЕЛИ РЕАЛНИ ПАРИ ОНЛАЙН! N E O B U X - P E C H A L B A . F R E E . B G

2012.02.06 | 01:48

1
www.sportnamedicina.com Професионални ортези, протектори и облекло за спортисти. За всички хора, които ценят тялото си

Добави коментар

Водещи новини