Бойко Борисов посрещна председателстващия на Съвета на министрите на Босна и Херцеговина

  • 12 април 2018 21:37

  • 2304
  • 1
Бойко Борисов посрещна председателстващия на Съвета на министрите на Босна и Херцеговина
© Министерски съвет

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г посрещна председателстващия на Съвета на министрите на Босна и Херцеговина Денис Звиздич, съобщиха от правителствената пресслужба.

Той е на официално посещение в София по покана на българския премиер. Звиздич оцени високо поставянето на темата за евроатлантическата перспектива на страните от Западните Балкани във фокуса на ЕС. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г посочи, че стремежът на България е тя да остане основна и по време на следващите председателства, но подчерта, че нейната актуалност зависи от отношенията между държавите в региона и от възможността на политическите елити да намират решения на съществуващите проблеми. 

Разговорите между двете правителствени делегации ще продължат утре в Министерския съвет.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2304 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.04.13 | 18:45

1
Босна и Херцеговина е една измислена държава, създадена с цел да обслужва интересите на запада, а именно балканите да са слаби и във вечен вътрешен конфликт. Затова тъпaка отдясно на снимката изобщо не трябва да се среща с представители на въпросната "държава".

Добави коментар

Водещи новини