Премиерът отсече: България се доказа като достоен партньор (видео)

  • 12 октомври 2018 11:21

  • 1392
  • 4
Премиерът отсече: България се доказа като достоен партньор (видео)
©

България се доказа като достоен и стабилен партньор в общността.

Това заяви по време на днешния парламентарен контрол министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Думите му са по повод въпрос от депутата от БСП Антон Кутев за функционалността на министъра на европредседателството Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена и какво ще стане с хората, работещи в министерството. Задълженията на Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена не приключват с официалното закриване на Българското председателство.

„Показахме стабилност и ще споделим с тези страни натрупания опит по време на европредседателството“, обясни министър-председателят.

По думите му функционалните задължения на Павлова завършват с официалното приключване на триопредседателството. Тя е и председател на Съвета по европейските въпроси към Министерския съвет. Павлова координира и ръководи проекти, произтичащи от членстото на ЕС.

Борисов припомни, че София ще бъде домакин на местните лидери на 16+1.

„Подготовката е възложена на министерството за българското председателство“, допълни премиерът.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1392 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Kriss

2018.10.12 | 19:44

4
България е една от най-стабилните държави!
- стабилно растат цените;
- стабилно се крадат еврофондове;
- стабилно населението намалява.
Умник Гюро

2018.10.12 | 16:00

3
Българският народ трябва незабавно да се отърве от терористичната партия БКП/БСП. Тази терористична антибългарска организация продължава и днес войната срещу независима България. Тази терористична клика е финансирана директно от руско-болшевишките тайни служби, както и от еврейско-масонските банки на Ротшилд, Варбург, Шиф, Сорос, Рокфелер. Комунистите извън закона - сега!
asd

2018.10.12 | 12:22

1
другаря буда толкова отваря и затваря портите пред еврогейсктите си приятели и партньори, толкова много успешно европредседателсвуваше, не спря да оправя западните балкани, толкова много се прегръща и целува с кого ли не, а сега вкупом се обърнаха и му се изсраха в устата. а той с ганьовската си наивност вероятно се чуди защо.
червен тъпанар

2018.10.12 | 12:47

2
млък червен вампир,нямаш думата катил червеногъзест!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Добави коментар

Водещи новини