Иван Костов: ГЕРБ управляват чрез натиск и откраднато мнозинство

  • 04 февруари 2012 14:07

  • 2484
  • 16
Иван Костов: ГЕРБ управляват чрез натиск и откраднато мнозинство
© булфото

Лидерът на ДСБ Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - обвини ГЕРБ, че управляват чрез натиск и откраднато мнозинство, предаде Дарик.

На форум "Регионите - национални и европейски предизвикателства пред десницата. Бившият премиер обвини управляващите, че са спечелили парламентарните избори с подмемен вот „Избирателите гласуваха страната да бъде управлявана от партиите, членове на Европейската народна партия, както е написано там. Хората дадоха вота си да бъде сменена тройната коалиция с ето това управление - Групата на европейската народна партия. Този вот беше подменен, това е истинското название на това, което се случва в последните две години и половина. Този вот беше подменен, тази воля на избирателите беше подменена и в момента ГЕРБ управлява с, всички знаете с какво, с наемници, с откраднато мнозинство, с платено, заплашвано и т.н".
Съпредседателят на Синята коалиция, от своя страна упрекна властта заради влошените условия на живот у нас: „За две години и половина те обещаха средноевропейски доходи. А всеки среден българин стана по-беден. Има икономически провал в политиката на това правителство. Този провал се замаскира през популистки акции и прояви, красиво говорене, игра на футбол, с какво ли не, но средният български гражданин стана по-беден. Идва логичният въпрос: Кой може да извади България от тази тежка криза? И периодът на популизъм ще завърши с този въпрос. Хората ще питат, кой реално ще може да помогне. Тук е ролята на десницата. Ние сме единствените, няма друга партия".


Евродепутатът от „Синята коалиция" Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г. гласува доверие в младите последователи на партията: „Трябва да си дадем сметка, че новото поколение лидери на десницата трябва да е модерно и независимо поколение. Хора, които да бъдат двигател на Синята коалиция, да бранят позициите й с нови идеи, с устрем и енергия, но същевременно да защитават и доразвиват политическия капитал, натрупан през годините на управление на десницата както на национално, така и на местно ниво. Дясното е интелект, толерантност, възпитание, принципи".

Сините лидери акцентираха от нуждата да се засили децентрализацията на властта у нас, както и повишаване на административния капацитет на национално и общинско ниво.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2484 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
Даниела

2012.03.09 | 11:53

13
Да предположим, че България не е член на ЕС и сега , през 2012 г.очакваме да станем член. Какво би се случило?Едно голямо нищо. Членството ни в ЕС е благодарение на други политици, които нямат нищо общо с палячовците от ГЕРБ.Но иначе Бойко се тупа победоносно по гърдите като една горила и надава гордо вой с магистралките си
джъдж

2012.03.09 | 17:36

16
Да предположим ,че малкият Владимир Улянов се беше удавил в река Лена ,тогава Костов нямаше да може да стане доцент по "Политикономия на Марксизма-Ленинизма" и другарите нямаше да го номинират за лидер на /уж/опозицията. Тогава ,кого щеше да защитаваш ,така самоотвержено ?
Даниела

2012.03.09 | 17:35

15
За съжаление българите не са дозрели за управление на такъв политик като Костов. Предпочитат "народния" бат Бойко.
джъдж

2012.02.07 | 10:41

3
Така е Даниела ,ние българите сме виновни ,че не ценим такъв ТИТАН на МИСЪЛТА , за това ще е по добре - г-н Костов да емигрира и да започне да управлява /ако му дадат, де/ някоя по-достойна нация. Просто - простите българи ,НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ ,както правилно забеляза - зелени и недоузрели сме още.
ДАДА

2012.03.09 | 17:35

14
ПИСНА МИ ОТ КОСТОВ!! ВРЕМЕ Е ДА МЛЪКНЕ!! НАПРАВИ ДОСТА ПОРАЗИИ И ИМА НАХАЛСТВОТО ДА ДАВА АКЪЛИ. ТОЙ РАЗПРОДАДЕ ДЪРЖАВАТА ЗА ДРЕБНИ СТОТИНКИ.ЗА КАКЪВ ИКОНОМИСТ МИ ГОВОРИТЕ? ТОЙ СЕ ОКАЗА НАЙ-ГОЛЯМАТА КУКЛА НА КОНЦИ В ПОЛЗА НА КОМУНЯГИТЕ.
джъдж

2012.02.07 | 19:54

12
Разбира се ,че не може да мине и ден ,без БЕЗУКОРНО ЧЕСТНИЯ ,КРИСТАЛНО ЧИСТИЯ и БЕЗКРАЙНО ЧОВЕКОЛЮБИВИЯ ,г-н Костов да не се появи в публичното пространство. Защо ? - Защото ,ние сме избрани да попиваме неговата БОГОПОДОБНА МЪДРОСТ без изключение ,всеки ден ,всеки час и всяка минута ,а всичко друго е загуба на време. Ура !
Иван Костов

2012.02.07 | 19:54

5
Да го начукам на майка ти отзад педераст гнил и вмирисан, подлога тъпа!
до феновете на боко тиквата

2012.02.07 | 19:54

11
Толкова ли ти е сив и скучен живота, та от сутрин до вечер не се спираш, да спамиш по форумите, или ти плащат за това. Кажи си, пуделче?Не спря да плюваш опозицията, като че ли тя докара държавата и народа до това окаяно положение, в което се намираме в момента.Малко срам няма ли ????
джъдж

2012.02.07 | 19:54

10
Ооо ,на мама олигофренчето се обади ,здравей бе 'костовист" - а ,сега ми кажи - точно какво в моя коментар те дразни ? С коя именно дума ,не си съгласен - посочи ми я ,а? Или искаш да кажеш ,че това което съм написал за Костов ,не е вярно ? Сигурен ли си ? Я си помисли още веднъж ,та после да не съжаляваш.
Радко

2012.02.07 | 19:54

9
Този индивид първо да каже защо при приватизационните му сделки имаше само по един участник.Доколкото съм информиран ГДБОП прибираше останалите желаещи.
долу бойко

2012.02.07 | 19:54

8
Г - като грабеж, гордост, главозамайване; Е – като егоизъм, егоцентризъм, еснафлък; Р – като рекет, разбойничество, раболепие; Б - като Борисов, бруталност, бандитизъм, безкнижие, безкултурие, безочие, безправие, безнаказаност…
Иван Стефанов

2012.02.07 | 19:54

7
Просто жалки... още вярват на комунистическите клевети срещу Костов. Срам ме е! Срам ме е заради вас!
джъдж

2012.02.07 | 19:54

6
Разбирам Ви напълно Господине ,та и децата знаят ,че г-н Костов е БЕЗГРЕШЕН ,ЧЕСТЕН ,БЕЗУКОРЕН и ГЕНИАЛЕН. Истината Ви казвам - не вярвате ли ?
джъдж

2012.02.07 | 19:54

4
Към №13 и № 14 - нямам навика да ползвам такъв език ,ама за вас ще направя изключение: Абе ,вие двамата - сигурни ли сте ,че сте се дошли на тоя свят ,през путките на майките си , а не сте изсрани през задниците им ? Защото съдейки по коментарите ви - май е второто. И да знаете - вие не сте виновни - на родения в клозетна чиния ,е нормално - кафявото да му е любим цвят.
крум

2012.02.05 | 16:30

2
На тебе Радко, кой ти каза? кАТО ЗНАЕШ МНОГО ОТГОВОРИМИ: Като Костовото управление е тпкова много престъпно, защо особено г-н Филчев не можа да заведе поне едно дело, или хайде поне да бъде следствен или някой от неговите министри. Виж какво стана с военния министър на троината коалиция. А с/у Софиянски триста дела бяха съставени, не издържаха в съда, но все пак е имало обвинение, макар и скалъпено. Смешни ли човек да ви нарича...не ми стигат даже епитетите. Дори Коментирвам те на сила, защото си не заслужава.

Добави коментар

Водещи новини