Бойко Борисов нахрани Разград с 12 000 кебапчета

  • 06 юни 2011 06:52

  • 1717
  • 0
Бойко Борисов нахрани Разград с 12 000 кебапчета
© Булфото

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г изпълни обещанието си и почерпи феновете на "Лудогорец" Разград с 12 000 кебапчета.

Министър-председателят присъства на неделното тържество по повод историческото първо влизане на футболен клуб “Лудогорец“ в “А“ футболна група. Напитките бяха осигурени от основния  спонсор на клуба Кирил Домусчиев, информираха от клуба. През юли миналата година премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г спечели 20 000 кебапчета от облог при игра на тенис на корт срещу собственика на веригата “Хепи” Орлин Попов и най-вероятно те ще бъдат изконсумирани при неделната почерпка.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, шефът на БФС Борислав Михайлов и Кирил Домусчиев дадоха символичен старт на поредния етап от обновлението на стадиона като направиха първа копка. Ръководството на клуба предвижда подмяна на тревното покритие, дренажите и поставяне на отопление. Ремонтните дейности ще продължат през лятната пауза преди началото на футболния шампионат, посочват от “Лудогорец“.

Последвайте канала на

Novini.bg
1717 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини