Андрей Ковачев стана евродепутат на годината (видео)

  • 22 март 2018 09:46

  • 1362
  • 1
Андрей Ковачев стана евродепутат на годината (видео)
© ГЕРБ

Евродепутатът Андрей Ковачев ЕНП/ГЕРБ беше удостоен с наградата за изключителни постижения като евродепутат на влиятелното брюкселско списание “Парламент”.

В категорията “Култура и медии” награда получи евродепутатът Илхан Кючюк, а в категорията “Транспорт” беше отличен Петър Курумбашев. Наградата за изключителни постижения се връчва за първи път. Андрей Ковачев каза, че тя е за България и поздрави и колегите си, чиято работа също беше отличена.

"Мисля, че съм показал, че съм се отдал на темите, с които се занимавам и мисля, че трябва да продължа в тази посока. Аз не искам да давам оценка за себе си и да казвам какво съм направил. Нека все пак другите - колегите и българските избиратели - да си кажат мнението дали съм се справил добре, дали са доволни от това, което сме постигнали аз и моите колеги. Искам да поздравя и колегите, които също получиха награди в съответните области - “Култура и медии” и “Транспорт” - г-н Илхан Кючюк и г-н Петър Курумбашев - и още веднъж да ви уверя, че по важните теми за България и Европейския съюз намираме сили да се обединим и да работим в една и съща посока", добави Ковачев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1362 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.03.22 | 16:46

1
Педалчето което натиска за конфенцията

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини