Георги Първанов: Цветанов е вътрешен министър, а не махленска клюкарка

  • 03 февруари 2012 08:15

  • 1816
  • 4
Георги Първанов: Цветанов е вътрешен министър, а не махленска клюкарка
©

Реакцията на Ангел Марин бе човешка и оправдана след това, което каза премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Самата церемония по встъпването в длъжност на президента Росен Плевнелиев бе може би най - добрата и най - тържествената досега, заяви в студиото на БТВ Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, президент на Република България в периода 2002 - 2012 година.

Росен Плевнелиев не е от моята кръвна група, но той се държи достойно, каза Първанов. "Имам само една препоръка към него - така, както уважи жертвите на комунистическия режим, така да отдаде почит и на жертвите на фашисткия режим."

Рядко ми се случва да плача. Това е нещо, което е твърде лично и твърде интимно, за да го споделям, заяви още Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в.

"Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е вътрешен министър, а не е махленска клюкарка. Ако той има доказателства за мен, че съм замесен в престъпния свят на България, нека да ги извади и ще се видим в съда. Това ще бъде постъпка на един истински мъж", каза президентът. Той поясни откъде са започнали атаките срещу него. Според Първанов, те са започнали след като той е заявил, че предстои неговият сблъсък с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"Ако някой е имал връзка с Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, то това е този, който е правил обща фирма с него - Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Ако някой е имал връзка с Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, то това е този, който го е назначил на работа - ген. Атанас Атанасов", категоричен бе Първанов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1816 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
загрижен

2012.02.06 | 21:46

4
Първанов ,ти си се замесил в престъпния свят на България, в момента в който си подписал документа ,с който си се съгласил да сътрудничиш на Държавна сигурност.
хе хе хе

2012.02.06 | 09:49

3
Този в качеството си на какъв все още присъства във вашето сайтче - бивш безличен агент от ДС и безидеен президент от БСП - що ли още му се мазните ,като го публикувате?Явно няма кво ново да измисли - това вече сме го чували и не е интересно , като самия него - държи ли ви с нещо - компроматче например?
magi

2012.02.06 | 09:49

2
Evala PURVANOV
Даниела

2012.02.06 | 09:49

1
Той си е такъв, и акъла му е като на махленска клюкарка.С тази разлика, че не е безобиден.Не стига,че е толкова прост Цветанов, а даже и от право разбирал. Вчера гледах едно интервю с него по повод скандала с акция РАЛИЦА.НАПРАВО МИ СЕ ПОВДИГА ОТ ТОЗИ БОКЛУК ЦВ.ЦВ. Една от поредната им гръмко рекламирана акция: "Разбиха база на цигари без бандерол, извзети бяха 133 кутии" ПЪЛЕН ЦИРК

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини