БСП избира лидер за ЧРД на Сергей

  • 03 февруари 2012 06:05

  • 1330
  • 2
БСП избира лидер за ЧРД на Сергей
©

Тази година може да отбележим рождения ден на лидера си с конгрес. Репликата върви и на шега, и сериозно по коридорите на "Позитано" 20.

БСП запази зала 1 на НДК за 5 и 6 май, научи "Стандарт". Интересното е, че на 5 май рожден ден празнува Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, а на следващия ден именяк е опонентът му Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в.

Тъй като червените още не са насрочили конгреса си, решили да резервират всички уикенди. За 12 и 13 май обаче вече имало капаро за друго мероприятие. А 19 май, събота, ще е работен ден заради празниците по 24 май и делегатите не могат да дойдат. А около празника на буквите не е добре да има форум, защото той ще "изяде" дългата почивка.

Така единствено възможният свободен уикенд остава този с двойните лични празници на двете силни фигури в БСП.

Принципно няма пречка да проведем конгреса и в страната, има достатъчно големи зали, лаконична бе секретарят Катя Николова. Едва ли партията ще тръгне да прави конгрес извън София, коментират обаче червени.

Още по време на януарския пленум от БСП заявиха, че отчетно-изборният конгрес ще е до края на май. Датата за конгреса със сигурност ще бъде решена на пленум до 2 седмици.

На бъдещия пленум ще може да присъства и Първанов, който след възстановеното си членство в БСП по правилата на партията става част от Националния съвет на столетницата. Лидерският сблъсък между президента (2002-2012 г.) и Сергей тепърва предстои с избора на нови делегати за конгреса, които на практика ще изберат и председател.

Последвайте канала на

1330 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Най-добре нов лидер а не Гей и Гоце

2012.02.13 | 09:48

2
Отрепки като този САТАНиШЕФ и Гоце ПАРАВАНов които са преминали през Москва и промиване на мозъците с психотронни методи са им отстранили от тиквите предателски всяко чувство за отговорност, морал, срам и причинно-следствения закон и вилнеят като някакви "извънземни ангелчета" - винаги прави, винаги най-умни, най-честни, най-безгрешни, най-мъдри, най-най над всички най-вече над всякакви закони и ред. Ненаказуеми! ЗОМБЯСАНИ С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ ЧОВЕКОПОДОБНИ ИЗРОДИ ЗА КОИТО ЛЕЧЕНИЕ НЯМА! Само ако ги вкарат в някакви трудово-възпитателни роти и им връчат по една лопата и кирка - да строят по 12 часа на ден пътища и заводи за парче хляб.... докато изпукат като въшки ! ЗА ДА РАЗБЕРАТ ОТ КЪДЕ ИДВА ХЛЯБА ТИЯ ДЕБЕЛОСЕРКОВЦИ И СЛОВОБЛУДЦИ ОТВРАТНИ !!!!

2012.02.03 | 08:49

1
По добре Гоце,отколкото мишката Станю

Добави коментар

Водещи новини