Светльо Витков: Политиката води наистина до превъртане

  • 15 март 2018 09:31

  • 1448
  • 0
Светльо Витков: Политиката води наистина до превъртане
© Фейсбук/Глас народен

Лидерът на ''Глас народен'' Светльо Витков коментира в студиото на сутрешния блок на Bulgaria ON AIR, че политиката наистина води до превъртане. „Въртенето, което сега се случва, става все по-динамично", добави той.

Коментарът му идва по повод превъртането на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на на лост пред военни в Пловдив. Припомняме ви, че в отговор на Радев, Витков също се превъртя и предизвика военният министър Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността да направи същото.

Относно бъдещето на "Глас народен" и дали остава в Реформаторския блок, Витков отговори, че тенденцията в местните структури и ръководството е партията да върви самостоятелно.
"Глас народен" ще продължи сам. В РБ има непреодолими различия - г-н Димитър Делчев бе на протестите на "Да, България!". Видяхме срещата на Лукарски с Валери Симеонов, тръгваме в една друга посока", коментира Светльо ВитковСветльо Витков Светослав Емилов Витков, още известен като Светльо Витков или Светльо от „Хиподил“, e певец,.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1448 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини