Найден Зеленогорски: И Оруел не може да напише драма като тази с ЧЕЗ (видео)

  • 12 март 2018 07:59

  • 5496
  • 4
Найден Зеленогорски: И Оруел не може да напише драма като тази с ЧЕЗ (видео)
© Нова телевизия

В Реформаторския блок се появи една ясна разделителна линия. Много драматично се разминаваме в спазване на процедурите и в вземането на решения. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия Найден Зеленогорски от ръководството на Движение България на гражданите.

Ние сме за оставка на това правителство и за предсрочни парламентарни избори. Кабинетът демонстрира национал-популизъм, в парламента има само скандали и не се осъществяват никакви политики, а идеите за одържавяване на ЧЕЗ или военни предприятия са недопустими. Подобни неща нямаше в предишния парламент, заяви Зеленогорски.

Демокрацията е застрашена, има опити за феодализиране на общини, а управлението замете важни реформи, които успяхме да наложим в 43-то Народно събрание – машинното и електронно гласуване, които се чудят как да отменят, започване на реформи в образованието и здравеопазването, превъоръжаване. Антикорупционното законодателство беше подменено, създаде се орган, чиято независимост не може да бъде гарантирана, добави той.

По думите му в момента у нас няма ефективна демокрация. И Оруел не може да напише драма като тази с ЧЕЗ. Очевидно е, че зад тази дама има схема, но никой не иска да каже какво се случва. Когато се спре тока на 3 млн. българи, защото фирмата не може да се справи, институциите може и да се сетят, че имат задължения, каза още Найден Зеленогорски.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5496 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Бай кольо

2018.03.13 | 08:20

2
Прикритите комунисти Реформаторски блок и откритите комунисти БСП не могат да търпят стабилно управление ,ако не са на власт.За проблемите с ЧЕЗ са виновни онези,които са оставили България без блокираща квота,при сделката с ЧЕЗ през 2004г.Някои от хората от Реформаторския б
БАЙ СТОЯН

2018.03.13 | 17:29

4
Бай Кольо, а прикритите комунисти от БКП-2 "ГЕРП и ЧУК" НЕ ТЕ ЛИ ТРЕВОЖАТ? ПОЖАРНИКАРА БУДА-ла ПРОДАДЕ НА ЕРП-та 33 % ДЪРЖАВНО УЧАСТИЕ И НАЗНАЧИ Митко Каратиста, приближен и управител на фирма на Румен Николов – Пашата, КОЙТО разпредели „в нарушение на лицензията“ едни 800 мил

2018.03.13 | 15:35

3
Е ти няма за какво да се притесняваш...За такива като теб,тока няма да спре нали?! А хората не ги мисли.Те ти казаха колко искат да се притесняваш за тях на последните избори!

2018.03.12 | 21:48

1
Браво! Оказва се, че и Деформаторите прозряха истината!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини