Фандъкова: Отговаряме на все по-високите очаквания на хората

  • 09 март 2018 11:49

  • 1043
  • 0
Фандъкова: Отговаряме на все по-високите очаквания на хората
© Novini.bg

Щастлива съм, че гражданският диалог и кампанията на Европейската народна партия започват от София. Това каза кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска при откриването на инициативите на местно равнище за европейските избори през 2019 г. под мотото "Европа започва във Вашето село/град/регион", които се организират заедно с ЕНП.

Европа започва от София и това не е случайно. Силата на ЕНП за мен е това, че работи на местно и на регионално ниво – работи за хората и с хората, заяви Фандъкова.

Всички ние знаем, че кампанията не приключва, ние сме в кампания всеки ден. Ние работим с хората, за хората и отговаряме на техните очаквания, които стават все по-високи. Те знаят, че когато се работи, се постигат резултати, добави столичният кмет.

София е може би най-добрият пример как се използва подкрепата на Европейския съюз и на Европейската комисия. Целта ни е повече инвестиции в образованието, в инфраструктурата, в градската среда. София е пример за това как европейските средства стигат до всеки човек. Пример за това е и изграждането на софийското метро – вече строим третия лъч. Понастоящем 350 000 души дневно ползват метрото. Само след 2 г. 500 000 души ще имат възможност да ползват най-екологичния градски транспорт. Това за хората означава солидарност, подкрепа, удобство, по-добър начин на живот, отбеляза Фандъкова.

Вярвам в нашите послания – да бъдем близо до хората, да бъдем заедно с хората, каза още кметът на София.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1043 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини