Илхан Андай разкри може ли да наредим пъзела на Ахмед Доган

  • 28 февруари 2018 13:58

  • 10216
  • 8
Илхан Андай разкри може ли да наредим пъзела на Ахмед Доган
© Булфото (архив)

Защо Ахмед Доган събра „А“ отбора в Сараите, уловиха ли медиите всички сигнали, които се излъчиха от там и коя е новата пионка в страната, коментира пред novini.bg журналистът Илхан Андай.

Андай е на мнение, че се е получил много изкушаващ пъзел за редене с изненадващата за всички сбирка на „А“ отбора на ДПС при Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от в Сараите. Журналистът разясни, че Доган в словото си освен, че е коментирал ситуацията в страната е показал ясно кой от този отбор може да се превърне евентуално в политически труп.

„Много трудно е обаче е да се нареди един такъв пъзел, защото винаги ще липсват части, тъй като винаги всички се равняват по председателя на ДПС Мустафа Карадайъ, за да няма санкции за тях“, обясни Андай.

На вчерашната сбирка обаче не е присъствал Делян Пеевски, подчерта журналистът.

Въпреки малкото информация излязла на светло, Илхан Андай долавя новият курс в ДПС. „Тези, които имат таланта да дешифрират Доган и като думи и като поведение, дори и като мълчание, са на мнение, че големият шеф на ДПС е във върхова форма по отношение на случващото се в държавата, но предпазливо се признава, че той има недостиг на информация за случващото се в партията. Доган владее до съвършенство информацията и анализът по отношение на скандалите, които тресат държавата и належащите стъпки след това, за да извлече дивиденти за ДПС, което винаги е правил“, каза Андай.

Освен, че темата за ЧЕЗ е заела основно място по време на вчерашната сбирка, а и липсата на думи между ДПС и ГЕРБ, които по принцип трудно биха се забравили, са причината Доган нито един път да не спомене името на Бойко Борисов, обясни още журналистът. „Възможно е обаче вчера и да е имало и разговор между Бойко и Доган“, добави Илхан Андай. “Случват се неща, които медиите не могат на 100% да уловят“, обясни той.

ЧЕЗ няма да свали кабинета на Бойко Борисов. Това мнение се споделя и от Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, обясни Андай. „Това е може би и най – важният анонс от сбирката. Доган допуска, че ще има градация на скандалите в държавата, което доближава ДПС до целта, че ще има преформатиране на правителството“, обясни Андай и напомни, че изрично се подчертава, че ДПС не се стреми на всяка цена към предсрочни избори.

Относно това дали ще има събиране на ДПС, ДОСТ и НПСД, Андай заяви, че вече има няколко опита за това. Той напомни и думите на Доган, че ДПС не се карало с никой и няма нужда да се извинява за нещо. „Стилът на Доган обаче ясно показва, че някой напуснал скандално ДПС няма място в партията“, напомни журналистът.

Андай коментира и скандалът, разразил се след излязлата информация за сделка между ЧЕЗ и Гинка Върбакова. „Тази г-жа не купува ЧЕЗ. Тя е една пионка. Недопустимо е бизнесмен от нейният калибър да посегне на такава огромна апетитна хапка“, смята той и напомни: Енергийната мафия няма да допусне такова нещо. Възможно е да има сценарий, но ДПС не е в основата му“, каза още журналистът.

Последвайте канала на

Десислава Станева
10216 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2018.03.03 | 16:53

7
Мустафа Карадайъ е добре да научи по-добре българския език.
Българин

2018.03.03 | 16:53

8
Той български знае,но на теб акъла ти няма как да дойде,глупав националист.

2018.03.03 | 16:53

6
Доган да си реди пъзелите и да не ни занимава с тях.

2018.03.03 | 16:53

5
DOGAN NAI GOLEMIA IGRACH V CIRKA BAI GANIO

2018.03.03 | 16:52

4
Ето я цялата схема за придобиване на чез !
д

2018.02.28 | 22:12

2
няма как да стане - досега не е успял - по-добре да си ходи в Анадола
РеАлист

2018.03.03 | 16:52

3
Доган управлява цяла българия.За какво да ходи в Анадола.Човека ви каза преди време че той раздава порциите.Така че кучетата лаят кервана си върви.Доган е хитър и умен човек.Главата му работи като японски часовник.

2018.02.28 | 20:04

1
Аз си поръчах шоколад . Това е най-мощният естествен препарат за изгаряне на мазнините, който е известен в света!Но внимавайте с дозировката.Не повече от 3 чаши на ден . Резултатът е просто супер, не мога да изчакам за да видя, каква ще съм след 4 седмици :-)))http://bit.ly/2ChN29F

Добави коментар

Водещи новини