Соломон Паси: Филчев искаше дипломатически паспорт за 10 г.

  • 31 януари 2012 09:13

  • 2597
  • 1
Соломон Паси: Филчев искаше дипломатически паспорт за 10 г.
© Булфото

„Не се уплаших от секс компромата на Никола Филчев“, каза бившия външен министър Соломон ПасиСоломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 г. в Пловдив. Син е на известния професор по философия и пред TV7.

„Цялата история започна когато Филчев дойде да иска дипломатически паспорт с 10 годишна валидност, но това няма как да стане, тъй като по закон той може да е с 5 годишна валидност“, уточни Паси. По думите му такъв паспорт може да иска само човек с неспокойна съвест.

Филчев му показал папка и казал, че щял да уреди нещата в нея. В нея имало информация, че банда следила и изнудвала Паси. Тогавашният външен министър отговорил, че бил минал през сринийнга на всички служби и ако имало нещо интересно за него, то отдавна щяло да е лъснало.

Паси призова прокуратурата да се самосезира и „да не продължава без Филчев по Филчевски“. „Тогава го направи по публикация на в. „Земя“, да го направи и сега след публикациите в днешните вестници, каза той.

Той попита защо президентът Първанов е мълчал, когато всичките мискинлъци са ставали в президентството.

Последвайте канала на

2597 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
vandim

2012.02.01 | 09:13

1
Бре, Мони що е имал в устата си десетина години? Укриване на факти по евентуални престъпления не беше ли също подсъдно и да е престъпление?

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини