Борисов се срещна с хърватския премиер (видео)

  • 26 януари 2018 16:26

  • 1116
  • 1
Борисов се срещна с хърватския премиер (видео)
© Фейсбук

Планът ни за европерспективата на страните от Западните Балкани е добър, каза министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г след разговора си с премиера на Хърватия Андрей Пленкович, който се проведе в рамките на Годишната среща на Световния икономическия форум в Давос. Основна тема на него беше сътрудничеството между двете страни, което да насърчава укрепването на стабилността в Югоизточна Европа, съобщават от правителствената пресслужба.

Андрей Пленкович приветства приоритетите на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз.

"Всички колеги тук са оптимисти, планът ни е добър", коментира Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и добави, че интеграцията и инфраструктурната свързаност между страните от региона ще дадат икономически тласък не само на държавите от тази част на Европа, но и на целия континент.

Премиерът на България изрази увереност, че последователността в тези политики на нашето председателство ще бъде продължена и при следващите председатели Австрия, Румъния и Хърватия.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1116 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.01.30 | 17:51

1
Баце след толкова много срещи някой начеса ли ти анала юнашката.Ако си останал незадоволен бегай отново при твоя турски тъпкач.

Добави коментар

Водещи новини