Каракачанов: Разговарях с Борисов. Истанбулската конвенция няма да влиза спешно в НС за ратификация

  • 25 януари 2018 08:28

  • 6163
  • 20
Каракачанов: Разговарях с Борисов. Истанбулската конвенция няма да влиза спешно в НС за ратификация
©

Истината е, че в Истанбулската конвенция се прави опит да се промени дефиницията за пол. Трябва да се направи нормална дискусия в обществото. Покрай вота на недоверие се изговориха много глупости за правителството, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и управляващите. Не трябва да вярваме на думите на Корнелия Нинова, че всичко е решено и е имало смс-и към депутатите на ГЕРБ. Какви смс-и да има, като тази конвенция не е влязла в зала? Разговарях с Борисов и мисля, че Истанбулската конвенция няма да влиза за ратификация и да се гласува спешно, докато не приключат дебатите в обществото.

Това каза в сутрешния блок на БТВ министърът на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността. "Няма нужда от референдум по темата, защото обществото е категорично против тази конвенция. Тази конвенция няма да спре нищо. Турция прие първа Истанбулската конвенция и само преди няколко месеца разреши браковете между 14-годишни деца. В Европа има дървени философи, които ми обясняват за джендъри. Целта е да се вземат едни грантове за милиони и да се обяснява за 32 пола. Кой ги видя тези 32 пола? Светът е изправен пред конфликт между исляма и традиционното християнство, а ние се занимаваме с подбни глупости, които само разлагат обществото. Не сме извивали ръцете на Борисов по тази тема", категоричен беше Каракачанов.

"Вотът на недоверие няма да мине. Право на опозицията е да иска вот. Корупцията може да бъде решена, когато всички партии седнат и заработят заедно. Не трябва да се правят подбни циркове като във вторник. Никога не съм извивал ръцете на никой. Президентът е институция и неговото мнение трябва да се слуша. Според мен обаче, остава едно усещане, че Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на удря едно рамо на опозицията. Президентът има право да критикува. Това обаче не трябва да става чрез декларации и през медиите. Президентът винаги може да поиска да се срещне с премиер, министри, депутати, а не това да се случва само на КСНС. Трябва да се търси комуникацията и институциите да си сътрудничат. Президентът има достатъчно лостове, за да осъществи този диалог. Аз съм за диалог, а не за война между институциите", разкри Каракачанов.

"Не сме си правили реклама с доброволната казарма. Това е част от програмата за управление на ГЕРБ и Обединени патриоти. Колегите от ГЕРБ не са узрели за наборната военна служба и за това в програмата е влязла идеята за доброволна такава. Аз говоря за това от 8 месец. Мога да заявя, че има интерес както от мъже, така и от жени. Доброволната военна служба може да бъде между 6 и 12 месеца, в зависимост от вида войски. Нека видим какво се случва в Европа. Повечето държави връщат наборната казарма. Надявам се законопроектът да бъде готов до няколко месеца и ще бъде подложен на обществен дебат", разкри военният министър.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6163 20

Свързани новини

Коментари 20

Добави коментар

2018.01.29 | 15:30

20
След 28г. "само СДС" как и да измърдаш, все сме с xyй в гъза. Не стига ток, газовия хъб Балкан губи смисъл, узаконяваме седерастията.

2018.01.29 | 15:29

19
Сините мутри закопаха в земята милиони за газов хъб без да знаят дали Путин ще прокара тръба до там, надупихме сме на Ердоган.
грухчо и тиквун джендери завинаги

2018.01.29 | 15:29

18
Къде е тиквата 200 литровия джендер,защо се крие?

2018.01.29 | 15:29

17
Каракачане, само така! Дръж юздите на толерастите и откачените пИдирасти. - Никаква конвенция! Ние закони си имаме - даже много по-добри.

2018.01.28 | 07:58

16
Целта е (освен цоцането на пари) да се затрие християнството! Да се разбият семействата, да няма раждаемост, да се заличат народите на Европа. Като бял ден е ясно - а управляващите да си помислят - те действат срещу народа си и какво ще последва!

2018.01.26 | 08:02

15
Целия тоя шум бих определил по следния начин - когато не можеш да решиш истинските проблеми в една държава, започваш да си измисляш несъществуващи такива, които евентуално да решиш успешно и да се покриеш със слава.

2018.01.25 | 21:28

14
3-тият пол - седерастите с радост приема конвенцията за гей-браковете. Даже Светия синод ги анатемоса, но педала си е педал.

2018.01.25 | 21:27

13
Още на БоБо-2 ЕС ни обяви за най-бедни, за ЧНГ вода, ток, парно скочиха с 30%, готвят и гей-бракове.

2018.01.25 | 21:27

12
28г. гейове на власт в тая измъчена страна. Ето я и кулминацията - седесарски гей-бракове.

2018.01.25 | 21:27

11
Седерастията в Китай е полезна, 1.380 милиарда, но и там не щат гей-бракове, за нас са фатални, в демографска катастрофа сме.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини