Проф. Константинов: В речта на Радев се усети ревност относно външната политика на Борисов

  • 25 януари 2018 08:04

  • 6267
  • 9
Проф. Константинов: В речта на Радев се усети ревност относно външната политика на Борисов
©

Не мисля, че има война между институциите. Хубаво е да има противоборство и сблъсъци. Слушах едно от последните изказвания на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, той също заяви, че няма проблем между институциите.

Това каза в сутрешния блок на БТВ проф. Михаил Константинов, който коментира вчерашния отчет на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. "В речта на Радев се забеляза една ревност относно външата политика на правителството. Президентството има възможности и правомощия да действа във външнополитически план. Аз препоръчвам на ръководните фактори да синхронизират своите действия. Мен ме притеснява повече, че в президентството явно няма синхрон. Говоря за противоречието между Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и Илияна Йотова относно Истанбулската конвенция. Това не е хубаво и на "Дондуков" 2 трябва да вземат мерки. Народът е категоричен, че не иска тази конвенция. В тази конвенция е пълно с трети пол и всякакви други полове. Най-опасното в тази конвенция са опитите да се въздейства върху децата", разкри проф. Константинов.

Заедно с него гост беше и социологът Кънчо Стойчев. "Основен демократичен принцип е разделение на властите. За това не виждам нищо лошо в изказването на президента. Същото важи и за думите на Цвета Караянчева. Тя също има право на мнение и го изрази. Относно Истанбулската конвенция е хубаво, че Корнелия Нинова и БСП взеха такава категорична позиция. Странни са заплахите, че БСП ще бъде изхвърлена от ПЕС. С категоричната си позиция БСП показаха, че те нямат началници от Европа. Това трябва да покажем всички, че ние сме партньори и нямаме господари. У нас има закони. Не знам на някой да е разрешено да бие жена си и не разбирам с какво ще помогне тази конвенция", обяви Стойчев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6267 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2018.03.07 | 22:04

8
На тоя цървул кой му плати повече него хвали.Що ги каните в студиата тези уморени бездушни коне

2018.03.07 | 22:04

9
Наричаш "цървул" човек много по умен от теб. Ти къде си в скалата?

2018.03.07 | 22:04

7
Май не ви харесва да имаме президент който да ви казва истината. Радев е истински мъж, нищо общо с палячовщината в народното събрание. А колкото до герб, това са най големите лъжци крадци и предатели в новата ни история.

2018.03.07 | 22:03

4
На Голямата уста /Караянчева/ да и припомним, че Президентът е избран пряко от целия български народ с много по вече гласове от колкото ГЕРБ. Тоест Президентската институция има по голяма представителност.

2018.03.07 | 22:03

6
аз да ти припомня, че е избран с гласовете и на герберисти и на бспари и на всички безпартийни, които МИЛЕЯТ за народа и родината си!!! Аман от сидирасти и европодлоги! Доста!

2018.03.07 | 22:03

5
И ДА ОБОБЩИМ ТРЯБВА ДА Е ПРЕЗИДЕНТ НА герберисти ,бесепари ,КОСТОВИСТИ,безпартиини и милеещи за родината. А ТОЙ Е САМО НА БСП И КОСТОВИСТИ

2018.03.07 | 13:02

2
да ти припомня че е избран с гласовете на патриотите а те са в управлението и не харесват подобни изказвания.управляващите също имат предизборни програми който да изпълняват и народа ги е пратил да ги изпълнят.
Петър

2018.03.07 | 13:02

1
Това на снимката не е ли убиеца от Нови Искър?

2018.03.07 | 22:03

3
Не, това е един умен човек за разлика от теб.

Добави коментар

Водещи новини