Нигяр Джафер: Корупцията е прекалено всеобхватен проблем

  • 19 януари 2018 18:23

  • 2991
  • 3
Нигяр Джафер: Корупцията е прекалено всеобхватен проблем
© БТВ

ДПС ще подкрепи вота на недоверие срещу правителството, внесен от БСП, но ще изложи свои мотиви срещу кабинета „Борисов 3” в пленарната зала. Това заяви депутатът от ДПС и зам.-председател на Народното събрание д-р Нигяр Джафер в студиото на "Лице в лице" по БТВ.

„Корупцията е прекалено всеобхватен проблем”, допълни тя във връзка с мотива на БСП за вот на недоверие.

„В зала мисля, че ще се случи добър дебат. Въпросът е дали ще се коригират част от грешките, които се допускат”, каза още Джафер.

 „Неизменната ни позиция е против кабинета и против формата на управление. Крайният национализъм води до етнонационализъм на Балканите, това е много по-опасно”, заяви народният представител от ДПС.

„ДПС продължава да бъде опозиция и ще продължава да настоява при правене на коалиция партиите да управляват на базата на близки програми и общи цели”, разкри Нигяр Джафер.
 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2991 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.02.20 | 12:48

3
Хората гласуват за Вас, само защото им организирате банкети. Ядене, пиене- глас. После даже не обикаляте районите, които са Ви избрали. Така е в нашия край.
дуци

2018.02.20 | 12:48

2
на кадънците ем им се иска ,ем не им стиска , или грубо казано, не може уя у гъза и душата у рая

2018.01.20 | 12:21

1
Так ли, ела да видиш какво е корупция в общините, които управлявате. Как не Ви е срам? Туркиня с висше образование- без работа, само защото не е гласувала за Вас. На какво се надявате? Другия път нека те попитат: Какво направи ти за твоите избиратели? На колко хора помогна е так

Добави коментар

Водещи новини