Цвета Караянчева откри изложбата "Епопея за незабравимите български опълченци"

  • 17 януари 2018 20:13

  • 1576
  • 2
Цвета Караянчева откри изложбата "Епопея за незабравимите български опълченци"
© Народно събрание

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на откри изложбата „Епопея за незабравимите български опълченци“ в изложбената зала „Триъгълната кула на Сердика“ на Регионалния исторически музей – София, съобщиха от пресцентъра на парламента.

Това, което тази вечер виждаме, е част от нашата героична история, нашата гордост, отбеляза в приветствието си председателят на парламента. Тук виждаме колко свидни жертви за свободата на България сме дали, добави тя. Априлското въстание по думите й е нашата национална революция, която показа на света, че България има нужда от свобода, че има герои.

Пожелавам повече граждани да видят тази изложба, защото няма нищо по-ценно от миналото, от нашата история, от всичко това, с което се гордеем, че сме българи, заяви още Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Фотографската експозиция е посветена на 140 години от Освобождението на София и България, а неин автор е д-р Тошо Пейков. На събитието в 140 фотографии се представят символично 140 мига от живота на Българското опълчение.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1576 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
140 години лутане

2018.01.18 | 00:03

2
Свободата е лично усещане! И нищо повече,и нищо по-малко...
140 ГОДИНИ СВОБОДА

2018.01.17 | 23:57

1
СЛАВА НА РУСИЯ ЧЕ НИ ОСВОБОДИ! СЛАВА НА РУСКИЯ ЦАР И КРАЛЯ НА РОМЪНИЯ! ВЕЧНО ЩЕ БЪДЕМ ПРИЗНАТЕЛНИ НА БРАТЯТА СЛАВЯНИ!

Добави коментар

Водещи новини