ВМРО няма да подкрепи Истанбулската конвенция в пленарна зала

  • 17 януари 2018 19:48

  • 1655
  • 3
ВМРО няма да подкрепи Истанбулската конвенция в пленарна зала
© Булфото (архив)

Политическа партия ВМРО няма да подкрепи ратификацията на Истанбулската конвенция в пленарната зала. Тази позиция бе изразена във Фейсбук страницата на зам.-председателя на ВМРО – БНД Искрен Веселинов. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

„Истанбулската конвенция не може и няма да бъде подкрепена независимо колко и какви преводи ще й бъдат направени. Чудя се на дръзновенния ентусиазъм на няколко активисти, които обясняват, че нещо сме се загубили в превода. Пълни глупости! Колкото по-коректно я преведат, толкова по-ясно ще стане от какво се притесняваме, защото на много места сега "джендър" е преведено просто като "пол". Истината ще стане видима от всеки, който прочете оригинала и всеки ще започне да се чуди не е ли сбъркано заглавието на конвенцията - тя жените ли брани или тези, които играят женска социална роля????? Впрочем говоря не само от името на колегите от ВМРО - нито един член на групата на Обединени патриоти няма да подкрепи подобни текстове, които открехват вратата за либералния Содом и Гомор...“, заяви Искрен Веселинов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1655 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.01.20 | 14:49

3
СЛАВА ВАМ ПАТРИОТИ!
ИВАН ИВАНОВ

2018.01.20 | 14:49

1
Истанбулската конвенция e ратифицирана от зрели общества, а не от зелени киселици! третия пол, рано или късно ще бъде приет, не сме далече от факта. човешката природа се развива, а не е спряла развитието си като хора хомофоби.
ЩЕ ГО ЛАПАШ СКОРО

2018.01.20 | 14:49

2
КУРВО СОРОСОИДНА ДОЛНА.

Добави коментар

Водещи новини