Председателят на НС се срещна с председателя на ЕК Жан-Клод Юнкер (снимки)

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на се срещна с председателя на ЕК Жан-Клод ЮнкерЖан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9 декември 1954 година в. На срещата днес присъстваха още колегиумът на европейските комисари, председателския съвет на Народното събрание и председателите на парламентарни комисии.

"Парламентарното измерение на председателството е възможност за участие на парламента в европейския дневен ред", заяви Караянчева. „Радвам се, че срещата с вас се случва броени минути след като страната ни пое председателството на Съвета на ЕС за първи път в своята история“.

Председателят на парламента посочи, че днес повече от всякога Обединена Европа се нуждае от сигурност, стабилност и икономически растеж, социално сближаване, добро бъдеще за младите хора, повече работни места, конкурентоспособност и развит цифров пазар. По думите й НС ще участва активно в дискусията за бъдещето на ЕС. „Това ще стане със сътрудничество с националните парламенти, институциите на ЕС и други международни организации“, допълни Караянчева.

Според нея приносът на Народното събрание е към обсъждането на реформите на ЕС, което е важно и от съществено значение. „Народното събрание е заявило многократно своята готовност и отстоява политиката си за търсене на съгласие и взаимодействие между парламентарно представените политически сили“, заяви Караянчева.

До 10 дни ще бъде обнародван Законът за противодействие на корупцията, заяви още председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на на срещата си с председателя на Европейската комисия Жан-Клод ЮнкерЖан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9 декември 1954 година в. Тя информира госта, че българският парламент днес потвърди отново неговото приемане.

Председателят на парламента увери Жан-Клод ЮнкерЖан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9 декември 1954 година в, че българските парламентаристи се отнасят с особена отговорност към Парламентарното измерение. Ние ще работим заедно с правителството за това България да бъде конструктивен и коректен посредник в предстоящите ключови европейски дебати, заяви още Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод ЮнкерЖан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9 декември 1954 година в даде изключително висока оценка на организацията на Българското председателство и на неговото парламентарно измерение. Той поздрави парламента и правителството на страната ни за това, че амбициите им са насочени към интеграцията на Западните Балкани.

Сигурен съм, че Българското председателството на Съвета на ЕС ще премине успешно, заяви Жан-Клод ЮнкерЖан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9 декември 1954 година в и изрази готовността на Европейската комисия да подкрепя страната ни за това.


 

Коментари

  1. 2018.01.26 | 09:49

    Това недоразумение!

  2. 2018.01.26 | 09:49

    prosta baba I mnogo lazhe

  3. 2018.01.26 | 09:49

    Какво ли са говорили като я знаем колко е зле горката !!???

  1. 1

Напиши коментар

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Имат ли култура българските шофьори?

Имат ли култура българските шофьори?

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?