Ивайло Калфин: Не познавам демократична страна в Европа, в която да няма протести

  • 12 януари 2018 09:08

  • 1480
  • 1
Ивайло Калфин: Не познавам демократична страна в Европа, в която да няма протести
© Булфото (архив)

Чудесно впечатление направи речта на Доналд Туск, коментира в сутрешния блок на бТВ Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска, бивш вицепремиер и в момента съветник на еврокомисаря по бюджет и човешки ресурси Гюнтер Йотингер.

Припомняме ви, че Туск вчера впечатли всички с реч на български език.

Калфин коментира и протестите във вчерашния ден: „Не познавам демократична страна в Европа, в която да няма протести. Така че не виждам никакъв проблем – както не виждам защо протестиращите трябва да минат при кортежа точно, за да ги видят чужденците, така и не виждам защо пък трябва да се скрият някъде, за да не ги видят чужденците. Това няма никакво отношение, това е вътрешен живот, който не спира по време на председателството“.

Според Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска при подготовката за председателството не е проведена комуникационна кампания, затова коментарите на чуждестранните медии за най-корумпираната страна в Европа не трябва да ни учудват.

За бившия вицепремиер моментът не може да се нарече исторически, защото европредседателството е довършва членството на държавата в ЕС и така тя влиза пълноценно във функциите си.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1480 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Castor

2018.02.07 | 09:31

1
Калфин, голяма си мастия!

Добави коментар

Водещи новини