Хасан Азис: Речта на Доган постави на мястото му всеки един играч в политиката

  • 09 януари 2018 17:45

  • 3377
  • 4
Хасан Азис: Речта на Доган постави на мястото му всеки един играч в политиката
© БТВ

Една страна трябва да се грижи за своите храмове като знак на мъдрост. Сигурен съм, че ако и в нашата страна подобни жестове и политики се водят от държавата, това ще бъде разчетено като една добра политика. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ кметът на Кърджали и зам.-председател на Националното сдружение на общините Хасан Азис по повод финансираното от Турция реставриране на желязната църква "Свети Стефан" в Истанбул.

Той определи речта на почетния председател на ДПС Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от пред актива на Движението преди Коледа като многопластова. В този анализ има различни послания към различни обществени прослойки и политически партии. В зависимост от това кой на каква позиция се намира, всеки може да намери своя прочит – властимащите откриха своята подкрепа за себе си, опозицията намери своята роля като опозиция, заяви Азис.

Този доклад постави на мястото му всеки един от играчите и в политиката, и в обществото. Беше казано, че езикът на омразата няма място в обществото и че принципът в политиката у нас не трябва да е "стани, за да седна". Не на всяка цена трябва ние да поискаме вот на недоверие, но за да се позиционираме като опозиция, ако не поискаме вот на недоверие, кой ще приеме, че сме опозиция, коментира още Азис.

По думите му общините трябва да покажат ангажираност към европредседателството.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3377 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.01.10 | 14:22

4
Тоя да се скрие някъде, защото Кърджали западна и както съобщиха най-честите имена на новородени са мюмюн и фатме. Сякаш Кърджали не е в България. Безобразие. Празни приказки за толерантност.
A

2018.01.10 | 13:07

3
...в кърджалда има три вида попове вайойиееее: единият е в село гледка,казва се Боян Саръев, обслужва най-вечемохамеданите, от пловдив попа е на Цвета Караянчева и е на християните, а другият е на Хасан Азис, на мюсюлманите...чок сеир...болен мозък. нищо против, но има да страдам
todorov

2018.01.10 | 12:25

1
ahmed dogan e predatel, samo lyutvi mestan
simionov

2018.01.10 | 12:25

2
ahmed dogan e predatel i grabitel kato simeonov i karaka4anov

Добави коментар

Водещи новини