Борисов: Станишев съм го побеждавал толкова избори поред

  • 29 януари 2012 12:17

  • 4983
  • 17
Борисов: Станишев съм го побеждавал толкова избори поред
©

Мартин ШулцМартин Шулц Мартин Шулц – германски политик, председател на Европейския парламент Мартин Шулц е роден беше избран и с гласовете на евродепутатите на ПП „ГЕРБ", но изборът му няма нищо общо със Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Това е президента на ЕП в момента.

Това заяви министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в 45-минутно интервю за Илиана Беновска и Радио „К2". Аз уважавам своите противници и след като е оглавил БСП и ПЕС, уважавам неговите качества, възможности и това, което има. А иначе като противник Станишев досега съм го побеждавал на толкова избора поред. Пожелавам му много успехи за напред, на европейското поприще и в България, но не мога да се съглася с него, когато изопачава по безобразен начин фактите на неговото управление, каза още премиерът.

За парите от субсидията Борисов заяви: "Всичко, което е свързано с партията, с нейното счетоводство, финанси, управление, с нотариално пълномощно съм го прехвърлил на вицепрезидента и зам.-председателя на партия ГЕРБ - колегата Цветанов. Не знам дали дава по 5 000 лева месечно от субсидията на независимите депутати, които ни подкрепят. "

Министър-председателят коментира и отношенията си с вицепремиера Цветанов:"Не тлее ли напрежение между мен и Цветанов - имам му пълно доверие".

Последвайте канала на

Борислава Борисова
4983 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар

2012.02.15 | 21:57

17
Не вие сте побеждавали Станишев господин Борисов. Станишев сам се победи. Хората гласуваха за вас от безизходица. Не искат да чуят за комунистите и за тройната коалиция. Останаха излъгани от Царя. Но имайте предвид, че и вие ги излъгахте. За сега няма алтернатива и затова надувате мускули. Но не се надувайте много. До изборите има много време и съм уверен, че повече няма да можете да управлявате сами и да си развявате байрака. Такъв негативизъм какъвто ви донесе и продължава да носи Цветанов не може да се поправи със всички магистрали които строите. За магистралите хвала, но живота не е само магистрали Борисов. Хората все повече се отчайват от глад и мизерия. Хората се озлобяват срещу безчинствата и арогантността на Цветанов. Това ще ви изиграе лоша шега като на Костов...Бъдете жив и здрав и помнете думите ми.
Боко

2012.01.29 | 22:38

1
Абсолютно си прав
Радо

2012.02.02 | 07:30

16
Видяхме на тези избори как го победи Боко-Тиквата със клизма разлика от пет процента както е тръгнало Станишката може да избута на пожарникаря на следващите избори. Ако не направи машинации Боко-Тиквата както правеше бай Доган не го виждам Боко да има мнозинство народа вече не вярва на обещания а и държавата се управлява на основата на обещания. Не че и Станишката става за нещо но и Боко не прави нищо повече от него закриха паркинга пред парламента за служебните коли а сега си гласуват закон да си паркират навсякъде безплатно в цяла България. Като гледам май мислят само за себе си и какви привилегии да си гласуват.
1

2012.02.02 | 07:30

15
НЯМА ЛИ УМНИ ХОРА В ТФА ЦИГАНИЗИРАНО БГ!? ПИСНАМИ ДАГИ ГЛЕДАМ ТИЯ КАПУТИ 25ГОДИНИ ВЕ МАМИЦАТА ИМ!НАИ ПОСЛЕ ИЗТРИЙТЕ ОТ ЦИМЕНТОВИТЕ СИ ГЛАВИ ДУМАТА БСП ДПС ГЕРБ НЯМА ЛИ НОВИ ХОРА ВЕ БАСИ?!? И НЕМОГА ДА РАЗБЕРА СЛЕД ТОЛКОВА ПРОВАЛИ КВО ТАРСАТ ОЩЕ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ВЕ,КАКВО ТЪРСЯТ ТАМ ОЩЕ!!ПИТАМ ВАС ВЕ ХОРААААААА!ЗАЩОООООО:(
1

2012.02.02 | 07:30

14
И ОНЯ ШУТ ОТ ИСПАНИЯ ДАНЕ ЗАБРАВЯ И НЕГОВАТА МИЛА МАМИЦА ДА ПОЗДРАВЯ! КАТ МУ ДОИДЕЛО ВРЕМЕТО! КОГА ЩЕ Е ТВА ВРЕМЕ ЖИВОТА НИ МИНА ВЕЧЕ ВЕ ЕЕЕЕИИИ АРЕ FUCK OFF НА СИЧКИ
отговор на № 9

2012.01.30 | 22:23

13
Бойко Борисов може да победи Сергей Станишев - само на карти /белот и др...../ А по отношение на клеветите и обвиненията към Сергей Станишев от страна на горните коментари/звучи много елементарно и наивно/. Действително в редиците на БСП се присламчиха много "много кариеристи,службогонци,пълзячи и боядисани" - истинските комунисти и патриоти от второ поколение си останаха в Комунистическа партия на България - и това са хора с чисти идеали,които действително милеят за България- а не за власт,както беше по-рано. В настоящият момент БСП има негативни настроения към БКП.....А що се отнася до Сергей Станишев -той е социалист от ново поколение и не трябва да се идентифицира глобално с цялата БСП -независимо че в момента е лидер.И от редиците на БСП има много противници и такива,които от завист му ръкопляскат зад "гърба". А уважаеми господа - щом всичко ви е наред -продължавайте да се оправдавате със Сергей Станишев и да приветствувате незаменимият Бойко Борисов- НО след 2013 година--НЕ ТРЯБВА ДА РОНИТЕ СЪЛЗИ И ДА СЕ ОПЛАКВАТЕ ОТ ЖИВОТА............
kur za boiko

2012.01.30 | 16:30

12
Гласувах за тебе щото ме хвана яд на Доган,ама са че ми ядеш патката боклукчива мутро.При поглед отстрани и след 4г. твое управление ти в сравнение със Станишев изглеждаш като вожд на африканско племенце пред Цезар!Може и да крадяха предните и да обраха негативите от царчето и Доган,ама беше в пъти,пъти,пъти по-добре от твоето медийно-манипулативно управленийце! Най-продавните книги в България са тези по психология(по статистика) и тези,които ги четем се смеем на смешните ви ПР изяви и ви презираме! Духай-ще гласувам за БСП напук на гнусната ти селска необразована мутра.Оди копай компир-за друго не ставаш!
ПОДКРЕПЯМ ТЕ НА 100%

2012.01.30 | 10:08

7
Браво, колко истина има в това, което си написал. Ама тъпите глави, които подкрепят този примат и неговите изчадия няма да го разберат за жалост!

2012.01.30 | 15:48

11
Злобейте комунистически отрепки,защото само това ви остана. Избори ще спечелите,но само когато си видите ушите без огледало! Няма начин просто да не спечелите следващите избори,щом във вашите редици са такива "достойни" люде като:Гоце-бракониер,другар с всички водачи на организирани престъпни групи,серГЕЙ-самото име говори достатъчно,другарят Петков,легендарен министър на вътрешните работи,хванат да пие с братя Галеви и други престъпници и хайде да не ги изброявам всички,че няма да ми стигне цял ден. Вземете си и Марин,той много ще ви подхожда.Убийците в България паметник трябва да му издигнат. Видяхме всички какво можете,те изборите говорят доста показателно. "Успех" на предстоящите избори,с подобно ръководство определено ще ви трябва. Злобейте комунисти,вашето време свърши!!!

2012.01.30 | 15:47

10
Ха-ха-ха,голям смях! Много се запенихте комунистически лумпенчета! Хайде сега хващайте ибрика и марш при Доган да му подмивате андолския дирник!

2012.01.30 | 13:12

9
Колко избора подред си го побеждавал? Един! И то защото искахме да се отървем от Доган, а не защото ти си способен. Ти си компромисен вариант на българският народ в очакване на реален политик. Един от големите компромиси.
ace of spades

2012.01.30 | 09:42

2
прав си ! Единствено в държавата на име България се гласува не за когото искаш да е дойде на власт а за този които не искаш да бъде! Нищо чудно и на следващите избори пак да изберат мутрите само и само за да не бъдат БСП.( ако останат само БСП и Герб на изборите)
monizmeq

2012.01.30 | 10:09

8
а бе не че искам да защитавам някой ама вие сте напълно обезумели за какъв Станишев говорите някой прави ли си сметка какво се случи последните 20 години да почна и с боклука Костов какво напраши той? не обра парите на старите хора деаба циганина аа тройна коалиция А ? кво стана те ни закопаха а сега Бойко ши е виновен Мутра бил Кажете кои политик не Е ? кажете на кои се пада честа България да плати за централи след това да продаде дружествата и да си правят каквото искат със Тока Задайте си Въпроса кои продаде България ? кои гради в момента България? кой се опитва да оправи редица институции които до момента крадяха пари в без образност ? за мен ГЕРБ са по-добрата алтернатива изкараха всички тия продажни БОКЛУЦИ извън играта а вие малоумници искате и въздуха да плащате ако се върнат тия боклуци

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини