Министър Банов: България ще продължи да се доказва като сериозен европейски партньор

  • 28 декември 2017 09:05

  • 1559
  • 2
Министър Банов: България ще продължи да се доказва като сериозен европейски партньор
©

"Най-важното е, че сме готови за Председателството и всичко ще се случи, че страната ще продължи да се доказва като сериозен европейски партньор. Това е ключовото". Това каза министърът на културата Боил БановБоил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 г. в София. Завършва „Режисура за за подготовката за евроредседателството ни в интервю за „Тази сутрин“ по бТВ.

„НДК е средище на културата. Задачата да отговарям за ремонта винаги ми е доставяла удоволствие. Ако трябваше да строя нещо, което не е свързано с култура би ми било отвратително. Приемам задачата като нещо нормално. Дълг, чест и достойнство са думи, които могат да се употребят в случая“, заяви той. Според него Зала 3 ще даде огромно бъдеще на НДК като конгресен център. „В Зала 3 ще бъде „сърцето на Председателството“. Всички най-важни събития ще се провеждат в нея с огромни по мащаб събития с изключително важни хора“, обясни Боил БановБоил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 г. в София. Завършва „Режисура за. „Пътувал съм много с оглед на работата ми. Такава зала в момента в Европа няма, така оборудвана, с такава визия и възможности“, коментира той. „На 12 януари ще бъде първата голяма среща в залата. От 6 януари Председателството започва със сериозни събития в останалите зали на НДК“, каза още той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1559 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Гост

2017.12.28 | 17:26

2
Само да допълня, защо съм толкова активен днес с коментарите за Костов и СДС , от БСП ми обещаха, че ако пускам “седесарски” пост на всяка статия, ще ми платят по 80ст, вместо досегашните 50ст ...... няма как и аз семейство храня !

2017.12.28 | 17:26

1
Седесарска България е за присмех в ЕС, холандците вече казват "краде като българин", имат предвид седесар.

Добави коментар

Водещи новини