БСП: Цветанов лъже нагло

  • 26 януари 2012 11:53

  • 1680
  • 5
БСП: Цветанов лъже нагло
©

Единственото, което може да спре процеса на искане на вот на недоверие, е оставката на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Това заяви на брифинг в парламента депутатът от ПГ на Коалиция за България Петър Курумбашев. Колегата му Антон Кутев каза, че днес се навършват точно 6 месеца, откакто е искан последния вот на недоверие. „От днес нататък вот на недоверие в сектор „Сигурност” може да се прави. Нищо не може да спре този процес на вот на недоверие. Разговорите ще бъдат продължителни и ни трябват още поне седмица-две. Не можем да говорим предварително, трябва да чуем мнението на колегите”, каза Кутев.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заявил, че иска не една, а 3 комисии – могат да бъдат и 15, но ние настояваме за една, която да свърши работа. Всички тези случаи, за които и той говори – и пернишкия случай, включително и за случая, за който Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа спориха, могат да бъдат свършени в една комисия. „Трябва да я има тази комисия, защото остават безброй неотговорени въпроси. Така и не разбрах този човек в Перник – свидетеля, убили ли са го, или се е самоубил, така и не разбрах защо трябва първо да арестуваш някого и след това да направиш обиск и да установиш, че няма нищо там. Трябва на всички тези въпроси да бъде отговорено от една анкетна комисия, но да не се подценява и искането, което ние направихме – Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа не може да остане начело на МВР, докато това тече. Виждате безобразните твърдения в момента на полицаите, които казват, че понеже нямало на въоръжение антишокови палки, затова те не са използвали това. Такъв довод е абсолютно абсурден и имам конкретен въпрос към Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа – ПВЦ тръби имат ли на въоръжение в МВР. Не може до такава степен да видиотяват българския народ, защото тук става дума за нещо отговорно”, заяви Антон Кутев.

„Така и не чух отговор на въпроса – след като на нас ни беше повторено безброй пъти за някакъв Пешо Сумиста, който бил съветник на БСП. Твърдя безброй пъти, че Цветанов лъже нагло. Пешо Сумиста никога не е бил съветник на БСП. Но не чух отговора на въпроса как е влизал в Народното събрание човека Любо Къдравия. И двамата със Сумиста са влизали с подписа на Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23, и двамата са влизали по покана на съответния човек от комисията. Искам да разбера и е важно, защото по времето, когато е влизал Къдравия в Народното събрание, а той е влизал десетки пъти, по това време се е водело разследване на МВР срещу него. Не мога да повярвам, че МВР не знае при кого е влизал Къдравия и с кого се е срещал в Народното събрание. Цветанов знае и настоявам да отговори. Може би това ще е част от дейността на комисията”, каза Антон Кутев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1680 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2012.01.31 | 12:08

5
когато бсп пращаше ченгета да бият беше добре сега като ги пращат други вече ние зле
A A

2012.01.31 | 12:08

4
Ако БСП дойде на власт то случаите на полицейско насилие веднага ще спрат-просто ще се потулват. Престъпноста ще намалее-няма да се регистрира. Всички ние ще заживеем добре - по техните статистики. А иначе всичко ще си е същото но при тях всичко даже кражбите са законни , доказват ни го и чрез съдъ.
джъдж

2012.01.31 | 12:08

3
Каква наглост - представители на партията наследничка на БКП /партията ,която биеше ,разстрелваше и пращаше в концлагери инакомислещите/ се загрижил България да не стане полицейска държава. Убеден съм ,че другаря Кутев не желае полицейска ,а милиционерска държава - така звучи по приятно за ухото на по старите партийци.
KAYOZEROSKY

2012.01.31 | 12:08

2
АБЕ ЕЙ КУТЕНИК ОДИ СЕ СКРИЙ ПО ВАШЕ ВРЕМЕ ПОЛИЦАИ УБИВАХА ХОРА!!!!!МЕДИИ И ВСИЧКИ МИШОЦИ МЪЛЧАХТЕ КАТО ПУКАЛИ!!!
В отговор и на 1 и 2

2012.01.31 | 12:08

1
И по тази ваша тъпашка логика, защото едно време милицията е биела, сега трябва да защитават полицейското насилие. Вие тъпи ли сте или просто си пишете колкото да се намирате на работа?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини