Ген. Драгомир Димитров застава начело на разузнаването

26 януари 2012 07:01

Ген. Драгомир Димитров застава начело на разузнаването
©
4053 1

Ген. Драгомир Димитров ще оглави Националната разузнавателна служба (НРС). Това твърди "Дневник", като се позовава на правителствени източници. Той ще поеме поста от освободения от длъжността ген. Кирчо КировКирчо Киров Кирчо Иванов Киров е роден в град Силистра. Средното си образование получава в град Враца, а след.

Димитров е кадрови разузнавач. През 2002 г. за кратко поема ръководството на полицията във Велико Търново, а по-късно се връща отново в разузнаването

Вчера военният министър Аню АнгеловАню Ангелов Аню Запрянов Ангелов е министър на отбраната от 41-ото Народно събрание от 27 януари 2010 г. до 12 март съобщи, че на правителственото заседание е освободено сегашното ръководство на разузнаването - Кирчо Киров и двамата му заместници ген.-майор Людмил Ангелов и полк. Звездомир Пенков. Той допълни, че двама души са назначени за зам.-председатели на службата, като единият ще и изпълняващ длъжността председател, но не каза имената им.

Константин Тодоров
4053 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ot 6te Apartamenta

2012.04.21 | 21:06

1
---- Прикрепено писмо (до човекът препитаващ се от спестяванията на майка му-Цветан Цветанов) ---- Подател: евгени славков До: minister@mvr.bg Относно: до човекът препитаващ се от спестяванията на майка му-Цветан Цветанов Дата: Четвъртък, 2012, Януари 26 09:14:21 ЕЕТ Цветанов,не вярвам още да си сърдит на съдебната власт,поради това ,че не приеха радушно "семейната приятелка", но по-скоро се опитваш да прехвърлиш,това,което вече СТАНА НАПЕЧЕНО.Кой може да докаже нещо срещу една "държавна машина" в която и ти си едно от малките "зьбни колела".Със сигурност Борисов няма да иска да обясни какво го свързва с по-голямото от тебе "зъбно колело" от "Трактор", т. е. Алексей Петров.Кой може да докаже нещо освен ва съда да дадат показания : Илиев,Самоковеца и Колев.Преди тях обаче трябва да бъдат изслушани и другите поредни "свидетели" от 1до 200.

Добави коментар

Водещи новини