Цвета Караянчева: Ще се опитам да бъда повече равна, отколкото първа

  • 22 ноември 2017 17:43

  • 3046
  • 5
Цвета Караянчева: Ще се опитам да бъда повече равна, отколкото първа
© БТВ

Работата не ми е непозната, но имам допълнително администрация, с която свиквам. Сутринта в петък когато Главчев си подаде оставката г-н Борисов ми предложи, да стана новият Председател и нямах време за реакция. Никой не може да бъде компетентен за Председател на Народното събрание, но имаме компетентен юридически състав, който ни помага. Ще се опитам да бъда повече равна, отколкото първа. Това заяви Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на в предаването "Лице в лице" по БТВ.

Много напрежение се натрупа и Главчев сподели, че няма да издържи да гледа залата празна. Димитър ГлавчевДимитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в имаше възможност да избере дали да остане или не, никой не му е налагал оставка, разкри тя.

Ще се науча да се укротявам. Никой не е искал от БСП да си стои мирно по време на европредседателството. Надявам се на добър тон в Парламента и да бъдем естествени, допълни Караянчева.

Политикът трябва да знае какво искат гражданите, ще пътувам всяка седмица до Кърджали, за да се срещам с моите избиратели. Бюджета, който приемаме другата седмица е добър бюджет, каза още Председателят на Народното събрание.

Озвучаването беше поето от европарламента, така че там се е получила грешка в кабел, завърши Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на по повод техническата грешка, която беляза посещението на Антонио ТаяниАнтонио Таяни Антонио Таяни – италиански политик, от януари 2017 г. председател на Европейския парламент в Парламента.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3046 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Гост

2017.11.23 | 13:53

5
Тя май продължава да счита, че е представител на Кърджали. Ако трябва да подаря Конституцията, само да каже. Но трябва и да я прочете и да я разбере. Не харесвам тона си, но нивото падна толкова ниско, че ме боли.

2017.11.23 | 09:06

4
По скоро втора,както е било до сега.
Бики

2017.11.23 | 09:06

3
Дали ще забрави коя е мн ясно уруд герб бсп

2017.11.23 | 09:05

2
Уфсъ

2017.11.23 | 09:05

1
Противопоказно е председател на НС да остроумничи, дай по-кротко, държава е това, не ти е шега работа. Малко по-сериозно.

Добави коментар

Водещи новини