Христо Иванов: Докладът на ЕК показва, че настоящото управление се е отказало да прави реформи

  • 20 ноември 2017 07:47

  • 1423
  • 2
Христо Иванов: Докладът на ЕК показва, че настоящото управление се е отказало да прави реформи
©

Докладът на ЕК показва, че настоящото управление се е отказало от усилията да прави реформи. България може да бъде друга, а не една страна, която е доволна да стои в ъгъла и то вече 10 години. Това каза бившият правосъден министър и лидер на „Да България” Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския пред БТВ.

По думите му докладът е написан по най-внимателния начин. „Дори да е имало голямо желание на Юнкер той да е положителен, това не е така“.

„Десните сме различни. Това което ни обединява е, че европейският път на България е под атака. Вървим по пътя от поредица общи позиции. Това е здравата основа, върху която стъпваме. Опитваме се да поставим акцента върху съдържанието - борбата с корупцията, съдебната реформа, правосъдие. Ние сме отворени за други политически сили, обществени организации. Трябва да имаме ясна позиция, кауза, визия. Трябва да си върнем европейската посока“, каза още Иванов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1423 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Коце

2017.11.20 | 23:28

2
Христо Иванов колко реформи направи докато беше правосъден министър? Поне само една сещате ли се ей така за цвят. Бездействаше и си буташе собствените интереси. Сега тръгнал да говори за реформи и да дава акъл кое как да се направи. Е как да му гласува после човек доверие при
Боби

2017.11.20 | 20:43

1
Пак говори глупости тоя провал...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини