Цветанов: Сблъсък в парламента е недопустим

  • 17 ноември 2017 13:02

  • 2169
  • 3
Цветанов: Сблъсък в парламента е недопустим
© ГЕРБ

За пореден път ГЕРБ показа, че е национално отговорна партия, като избра нов председател на Народното събрание. Сблъсък в Парламента е недопустим, затова взехме единственото възможно и правилно решение. Само така ще запазим стабилността, което е най-добре за страната.

Това каза зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа на среща с представители на Асоциацията за европейско развитие на българското село, учредена от кметове на населени места от община Благоевград, съобщиха от пресцентъра на партията. Кметовете на кметства от общината бяха на посещение в Народното събрание по покана на народния представител от ГЕРБ и областен координатор на партията Даниела Савеклиева. В срещата участваха и народните представители от ГЕРБ от благоевградска област Георги Динев, Александър Мацурев, Стефан Апостолов и Димитър Гамишев.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа подчерта, че успешната работа на правителството се забелязва навсякъде в страната. България става все по-красива и търсена от инвеститори и чуждестранни туристи. “Поели сме ангажимент за довършването на АМ Струма, защото така ще дадем възможност за развитието на бизнеса в област Благоевград. Ще настояваме да се изгради и вторият кабинков лифт в Банско, защото така ще подпомогнем туризма, ще се развият и нови работни места”, каза още Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

По време на срещата в парламента с народните представители от ГЕРБ бяха дискутирани бъдещи законодателни промени в сферата на земеделието, важни за развитието на малките населени места в страната като цяло. Представителите на асоциацията внесоха и предложение за оптимизация на законодателството в сектори, които ще способстват за развитието на селата в България. „Вие като кметове на малки населени места най-добре познавате проблемите на българското село. Вашата асоциация е важна за реализиране на различни инициативи, които ще превърнат селата в по-добро и привлекателно място за живеене. Народните представители от ГЕРБ се ангажираме да разгледаме и обсъдим всички предложения, които правите, за да стане по-добър животът в българското село.”, коментира Даниела Савеклиева.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2169 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
смениха

2017.11.17 | 23:53

3
един прост гербераст ,с друг още по прост. И на това му викат стабилност.
ninov

2017.11.17 | 20:39

2
ами вие не бягахте ли от народното събрание когато не ви играеха по свирката а сега с вашата тояга по вашия гръб боли нали

2017.11.17 | 20:39

1
Защо го допускате тоя сблъсък бе идиоти такива ?????

Добави коментар

Водещи новини