Предприемачи ГЕРБ организират национален форум в Боровец

  • 18 ноември 2017 07:51

  • 2800
  • 3
Предприемачи ГЕРБ организират национален форум в Боровец
©

Националният форум на Предприемачи ГЕРБ „Стабилна политика за развита икономика“ ще се проведе днес и утре (19 ноември) в Боровец, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ .

Събитието се организира съвместно от ПГЕРБ, сдружение „Граждани за европейски развитие на България и фондация „Ханс Зайдел“. Двудневният форум ще се състои в хотел „Рила“ в курортния комплекс. Събитието ще открият председателят на ПГЕРБ Валя Чилова и представителят на Фондация „Ханс Зайдел” за България Богдан Мирчев. Сред гост-лекторите в първия ден на конференцията ще бъдат вицепремиерът по европейските фондове и икономическата политика Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник, председателят на парламентарната Комисия по бюджет и финанси и народен представител от ГЕРБ - Пловдив Менда Стоянова и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел.

Във втория ден във форума ще се включи и зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, който от 10.10 часа ще изнесе лекция на тема "Обществено-политическата ситуация в страната". Своите презентации пред присъстващите ще представят и министърът на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard, министърът на труда и социалната политика Бисер Петков и министърът на образованието и науката Красимир Вълчев.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2800 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.11.20 | 07:54

3
ще ги инструктират ? как да присвояват
гошо

2017.11.20 | 07:54

2
Е не беше ли по-добре да отидете в Пампорово при шефката на суджук организацията?
гост

2017.11.20 | 07:54

1
На Цветанов по му приляга на изнесе лекция на тема"физкултурник",много на сериозно се взе,че говори за икономика,бюджет,теми които изобщо не му са ясни.А що да не отидат на Боровец,чужди пари,лесно се харчат.За коледни добавки обаче няма,пенсионерите могат и с 200 лева пенсия

Добави коментар

Водещи новини