Депутатите ще гледат искането за оставка на Димитър Главчев

  • 17 ноември 2017 07:37

  • 1840
  • 3
Депутатите ще гледат искането за оставка на Димитър Главчев
© Булфото (архив)

Очаква се в рамките на днешното пленарно заседание депутатите да дебатират и да подложат на гласуване искането за оставка на председателя на парламента Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в.

То бе депозирано вчера от групата на „БСП за България“, а под него стоят подписите на 88 народни представители. До искането на оставката на председателя на Народното събрание се стигна, след като той отстрани от пленарното заседание в сряда лидерa на „БСП за България“ Корнелия Нинова и народния представител Антон Кутев.

Скандалът започна от искането на БСП за изслушване на премиера Бойко Борисов заради изказването му, че в НС има хора, замесени с наркотрафик и купуване на гласове. Те го призоваха да дойде в пленарната зала, за да обясни какво има предвид с изказването си и да назове тези хора, но предложението бе отхвърлено от депутатите.

Припомняме, това е второто искане на оставката на Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в от страна на БСП. На 31 май 2017 г. те поскаха неговото оттегляне с аргумента, че правителството и парламентарното мнозинство нямат управленска и законодателна програма.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1840 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
главчев

2018.01.29 | 06:27

3
ще си загуби главата.

2018.01.29 | 06:27

2
Отново ще има звучен ШАМАР ЗА НИНОВА
taia selska kavgadjiika

2018.01.29 | 06:27

1
da xodi v kru6ovica da prai skandali

Добави коментар

Водещи новини