Депутатите от ПГ на "Воля" ще участват в пленарните заседания на парламента

  • 16 ноември 2017 17:50

  • 1768
  • 7
Депутатите от ПГ на "Воля" ще участват в пленарните заседания на парламента
© Булфото

Депутатите от ПГ на партия "Воля" ще продължат да идват редовно на работа и да участват в пленарните заседания, както са го правили до сега, независимо дали от тях зависи кворумът или не, съобщиха от партията.

"Оставката на председателя Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в не е на дневен ред. За "Воля" по-важен въпрос е оставката на депутата Иво Христов, който нарече 80 процента от българския народ "дебили", заявява председателят на партията Веселин Марешки.

„ВОЛЯ няма да се примири с това и ще искаме до последно оставката на Иво Христов. Според нас оставката на Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в не е тема, която да вълнува обикновените българи. В парламента не бива да се допускат двойни стандарти - вместо да се изгони Иво Христов, са се вторачили в Главчев”, каза още Веселин Марешки.

Той допълни още, че депутатите на ВОЛЯ може да напускат парламентарната зала докато Иво Христов е вътре. На въпрос дали ВОЛЯ се превръща в новия „златен пръст”, гарантиращ кворума в залата, Веселин Марешки заяви, че тези препратки са неточни и неуместни, най-малкото, защото ВОЛЯ не участва в управлението. „Циркове в парламента има много. С тях се губи ценно парламентарно време и то за неща, които народът изобщо не го интересуват. Подобриха ли сигурността на хората? Повишиха ли доходите им? Занимават се с само с маловажни въпроси! БСП са алтернативата на ГЕРБ, ДПС – на АТАКА и на националистите. Ние от ВОЛЯ сме алтернатива на цялото това статукво – парламентарно и извънпарламентарно”, каза още лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на НС Веселин Марешки.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1768 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2018.01.29 | 06:28

7
Тоя като Сидерчето ще целува задниците на тия само и само да няма съдебни дела !!!!!

2018.01.29 | 06:28

6
марешки - кмет на Варна
налага се май

2017.11.17 | 10:17

5
ШЕ МУ СЕ НАЛОЖИ, ИНАЧЕ ДЕЛАТА МАЙ ПАК ШЕ ТРЪГНАТ.... А АКО САМО ПОЛОВИНАТА ОТ ФИЛМА НА АХЧИЕВА Е ИСТИНА, ТО ТОЯ МАЙ ТРЕБВА СЕРИОЗНО ДА БЪДЕ РАЗСЛЕДВАН..ЗА ДРУГИТЕ РАБОТИ ДЕТО ГО СЪДЯТ ДА НЕ ГОВОРИМ!
мечтиии

2017.11.17 | 10:17

4
Представям си го като шофьорче в аптечно Варна, преди да бъде назначен май и той за "милионер". Ако не трябваше да крепи статуквото щяха отдавна да го подхванат за реекспорта на лекарства и петрола, при толкова изнесени с документи факти?

2017.11.17 | 10:17

3
БАНДИТ !!!!!!
гост

2017.11.17 | 10:17

2
Ами ако ти се наложи да отидеш в затвора,какво ще правят тогава твоите близки от ГЕРБ,много критикуваше Бойко,но сега като ти пари под краката си готов да му се кланяш.Жалка работа
гост

2017.11.17 | 10:17

1
Марешки трябва веднага да си тръгне с тези обвинения,точно от този човек ли Герб искат подкрепа,къде е тогава морала и честността в политиката

Добави коментар

Водещи новини