Бойко Борисов се срещна с представители на американския бизнес

  • 09 ноември 2017 16:16

  • 1905
  • 2
Бойко Борисов се срещна с представители на американския бизнес
© Novini.bg

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се срещна с представители на американския бизнес.

Пред тях Борисов е представил потенциала на страната ни за инвестиции и индустриално сътрудничество, съобщиха от пресслужбата на кабинета.

12-те фирми са част от търговска мисия, организирана от Американо-Централноевропейската бизнес асоциация от Вашингтон.

Бизнес предприятията имат интерес да инвестират и да разширяват дейностите си в България в областта на селското стопанство, фармацията, технологиите и хранително-вкусовия сектор.

Пред бизнесмените премиерът е посочил и предприетите от правителството ефективни мерки за подобряване на бизнес средата, облекчаване на административната тежест и намаляване на разходите на бизнеса.

Посещението на американската мисия е фокусирано върху нарастващия потенциал и широките възможности за бизнес тук, посочи председателят на асоциацията Ерик Стюарт.

Той отбеляза, че повече от 14 години не е имало подобна американска търговска делегация на високо корпоративно ниво с федерална подкрепа.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1905 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.11.13 | 08:19

2
ТОВА ГО МОЖЕ, САМО ГЕРБ . БРАВООООО

2017.11.13 | 08:19

1
как няма,като е американска подлога.

Добави коментар

Водещи новини