Николай Александров: Вотът на недоверие е изсмукан от пръстите

  • 09 ноември 2017 08:54

  • 1229
  • 1
Николай Александров: Вотът на недоверие е изсмукан от пръстите
© БНТ

Това е първият бюджет, който се определя като социален бюджет, в който са увеличени плащанията в различни социални сфери. Това е като малко дете, което за първи път се учи да ходи в една малко по-различна посока, каза пред БНТ депутатът от Обединени патриоти Николай Александров по повод Бюджет 2018.

В цял свят се инвестира в образование, за да се получи една по-ефективна икономика в бъдеще, добави Александров.

Вотът на недоверие до голяма степен е изсмукан от пръстите. За мен умишлено се гони срокът точно преди България да поеме председателството на Европейския съюз. Целта е да се дискредитира правителството в очите на европейските ни партньори, посочи депутатът.

Той коментира и скандала с депутата от левицата Иво Христов, който заяви, че 80% от населението у нас са дебили. Ако председателят на ПГ на БСП подкрепя това поведение, с това лице ли иска да стане министър-председател, заяви още Николай Александров.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1229 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.11.10 | 05:37

1
Вотът им трябва да да покажат, че са живи. Целта им е да се докопат до властта заедно с турците и да крадат яко, както винаги са го правили. Това, че злепоставят България не ги тревожи, защото са национални предатели!

Добави коментар

Водещи новини