Димитър Делчев: Обединението в дясно трябва да започне отдолу нагоре

  • 07 ноември 2017 08:38

  • 1086
  • 2
Димитър Делчев: Обединението в дясно трябва да започне отдолу нагоре
© Булфото (архив)

„Движение България на гражданите”, създадено от Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, предложи наскоро нова коалиция на десните партии за местните избори – Реформаторски общности за демокрация (РОД), която да е нещо различно от Реформаторския блок.

"Обединението в дясно трябва да започне отдолу нагоре, а не както досега отгоре надолу. В новата формация могат да влязат всички, които са срещу модела на управление на ГЕРБ", обяви в ефира на БТВ новият председател на ДБГ Димитър Делчев.

Той уточни, че разликата между старите и новите лидери е вдясно именно в това, че старите смятат, че обединението трябва да се прави отгоре надолу.

Делчев обясни още, че борбата не е срещу партията ГЕРБ, а срещу модела на гейтове. Нито ГЕРБ, нито БСП ще решат проблема с корупцията, каза още лидерът на ДБГ.


 

Мая Йорданова
1086 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
аз

2017.11.07 | 17:00

2
Точно вие ли?!
sms

2017.11.07 | 14:41

1
да бе данчо гумата да въвежда безумни закони.на вън е 20 градуса а заради малоумието му трябва да караме с зимни гуми.педер

Добави коментар

Водещи новини