Цвета Караянчева: ДПС нямат добри механици за демонтаж на управлението (видео)

  • 05 ноември 2017 14:20

  • 2968
  • 7
Цвета Караянчева: ДПС нямат добри механици за демонтаж на управлението (видео)
© Булфото (архив)

Всяка партия стяга редиците, БСП и ДПС стягат електорат, пускат послания. Много е важно обаче когато говорим, да говорим за политики, а не да се нападаме. Това каза пред БНТ зам.-председателят на Народното събрание и депутат от ГЕРБ Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Най-интересното в това, което каза г-н Карадайъ беше, че ще демонтират управлението. Обаче, за да демонтираш нещо, трябва да имаш добри механици. А там мисля, че няма добри механици. Управлението е стабилно, спокойно, заяви Караянчева.

Тя каза, че хората виждат реалните политики и това, което се е случило. Управлението на тройната коалиция беше разточителство на средства, при третото управление на ГЕРБ се случват реални неща, които могат да се пипнат, каза Караянчева. Посланията на опозицията на опозицията не са честни, на фона на това, което се случва, каза Караянчева.

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на имат сантимент един към друг, дори само единното им гласуване на КСНС показва това, заяви зам.-председателят на парламента.

По думите ѝ правителството на ГЕРБ има последователна политика и подкрепа от страна на Брюксел. Правителството е стабилно, Бюджет 2018 показва, че управлението има ясни политики и хоризонт, посочи още Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2968 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2017.12.01 | 14:35

7
Хората виждат реалните политики и това, което се е случило, но за съжаление вие не виждате какво се случва с хората!!!

2017.12.01 | 14:35

6
Тази пачавра отново се изказа

2017.12.01 | 14:35

5
Глупаци !!!Само вие имате добри механизми за управлението За това закотвихте България на дъното на Европа и скоро няма да има мърдане от там!!!!!
МТгонтан

2017.12.01 | 14:35

4
Карамехметдайъ не е господин , той е турчин. А колежката май преди да гушне службичка е работила в сервиз вулканизатор. Препоръчвам монтаж не дебел рязан аспух в задното гърне , да поотупа малко саждите

2017.12.01 | 14:34

3
Кой ни вкара на дъното бе ефенди? Не бяха ли турци +комунисти + престъпните им съдружници от СДС това? 20+ години мошеничество, грабеж и предателство имаше ли? Кво са прайш чи ни знайш? Айде делегация!

2017.12.01 | 14:34

2
Тая махленка, герберската "Кака Сийка", като отвори уста като боклукчийска гальота, като зине, не се сеща да спре, преди докрай да си е показала просточата. Май тя има "дяволи в главата", ега ти простакелата, какви изрази на "държавничка". Директно сергиджийка от "Женски паз
един е достатъчен

2017.11.06 | 02:01

1
САМО ПЕЕФСКИ НЕ Е ЛИ ДОСТАТЪЧЕН , ЩОМ МАЙ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ИЗПЪЛНЯВА ПОРЪЧКИТЕ МУ И ВЛАДЕЕ МАЙ ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА БИВША ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ СПОРЕД ПУБЛИКАЦИИ? А И С ДОСТА ЧАСТНИ МАЙ СЕ ОПИТАХА ДА ГО УРЕДЯТ НАПОСЛЕДЪК / ДУНАРИТ прИМЕРНО/...

Добави коментар

Водещи новини