Марешки: Да видим мотивите на БСП и ще решим дали да подкрепим вот на недоверие към кабинета

  • 31 октомври 2017 16:53

  • 3168
  • 4
Марешки: Да видим мотивите на БСП и ще решим дали да подкрепим вот на недоверие към кабинета
© Novini.bg (архив)

Лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки обяви пред БНР, че партията ще вземе решение дали да подкрепи искането за вот на недоверие към кабинета, което БСП декларира, че ще внесе, след като станат ясни мотивите на левицата.

Никой не е водил разговори с нас нито за тази тема (корупция - бел. ред.), нито за някоя друга. Трябва да видим техните мотиви и когато ги видим, ще разберем дали това е просто поредният "прах в очите". Защото така се случва обикновено в последно време, най-вече с БСП и по темата "антикорупция", и по темата "бюджет". Защото те казаха - внасяме алтернативен бюджет, който се оказа, че е абсолютно същият като този на ГЕРБ. Там липсват тези 5 или 9-10 милиарда, за които Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за говореше, че отиват в контрабандата. Ако имаше алтернативен бюджет, трябваше да кажат: Ние добавяме тези 5-9 милиарда и ги разпределяме по тези и по тези сектори. Така че, ако имаме просто едно празно говорене, с което някой да си "помпи мускулите", ние няма да участваме в такова нещо, подчерта Марешки в коментар във връзка с решението на БСП да внесе вот на недоверие към правителството.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3168 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
опорна точка

2017.11.02 | 15:24

4
Веселине, ако Радан беше на твое място без да гледа мотивите щеше да го подкрепи. Тва бомбе найш как мрази Борисов?! Веднага подкрепя
Ххх

2017.11.02 | 15:23

3
бабушка няпорсум марешки, и този в далаверата... купувал от Турция евтини лекарства например: 10 лева, а в България ги продавал за 20 лева/журналистката Валя Ахчиева. Да е жива и здрава и да му изкарва кирливите ризи, а и в някои градове Марешки аптеките не вървят, знаем къде най-
мишо

2017.11.02 | 15:23

2
Магарешки няма да подкрепи никога вот на недоверия на тиквениците, защото повече никога няма да помирише депутатското място. Нови избори- други магарета.

2017.11.02 | 15:23

1
Марешки, не разбра ли , че ти и твоята партия сте пето колело на каруцата.

Добави коментар

Водещи новини