Лиляна Павлова: Как ЕС да ни уважава, ако имаме само медийни провокации

  • 30 октомври 2017 08:34

  • 1601
  • 6
Лиляна Павлова: Как ЕС да ни уважава, ако имаме само медийни провокации
© БНТ

Членството в Съвета на Европейския съюз е уникален шанс. В същия момент, ако взаимно се заливаме с помии, сами уронваме престижа на държавата. Как да ни уважават, ако имаме само медийни провокации. Това коментира в сутрешния блок на БНТ "Денят започва" министърът на европредседателството Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена във връзка с битките на ГЕРБ и БСП.

"На един партиен конгрес трябва да се решават вътрешнопартийни проблеми, а не да се поставят национални проблеми. БСП предложиха същата концепция, едно към едно с нашата. Няма нищо различно", заяви Павлова.

По думите й въпросът е сега да се обединим. "Имаме добър синхрон с Комисията по европейските въпроси.Трябва да се обединим, не да се разделяме", добави тя.

За бъдещия вот на недоверие на БСП към управляващата партия, Павлова коментира: "Няма да излъчим добри сигнали на Европейския съюз. Корупцията е трудно доказуема, а навън говоренето само за това показва дестабилизация на държавата".

"Искаме да направим нещо различно, трябва да сме внимателни и прецизни. Вярвам, че ще имаме консенсус между първо и второ четене и ще се приеме Закона на бюджета. Отворени сме за дискусия и дебат", каза още министърът.

"Да, България е готова. Надявам се до края на мандата да сме влезли в Шенген. Отдавна сме отговорили на изискванията", завърши Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена.
 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1601 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
на тати щерчицата

2017.11.06 | 18:07

6
Я па тая, какви глупости плямпа - партийният конгрес не трябвало да поставя национални проблеми ... А къде да ги поставя, ма - в кафенето или на пейката пред блока? Ба си тъпото парче, сега вече БСП-то ще се засрамят и ще послушат мъдрия и искрен съвет

2017.10.31 | 14:38

5
КУРВОООО
Любов по свински

2017.10.31 | 14:38

4
Неееее.. Свинетка е започнала да линее от мъка по Боко..напоследък не и евава мамата ..ооо , пардон ..нея ,обърнал е резбата....боже ,сбъркана българска философия ..да не знаят гостите ,че сме се усрали...това е важното ,а не, че сме се размазали..

2017.10.31 | 14:38

3
Свинетка Павлова.Гнус!

2017.10.31 | 06:39

2
Защо гледате все ЕУ ,те вашите в БГ не ви уважават.

2017.10.31 | 06:39

1
Главундерестата призна, че ЕС не ни уважава. Да я караш насила нямаше да си каже колко са жалки в ЕС.

Добави коментар

Водещи новини