ГЕРБ отговори на критиките на БСП: Дивашка ни е опозицията (обновена+видео)

  • 29 октомври 2017 12:29

  • 8708
  • 18
ГЕРБ отговори на критиките на БСП: Дивашка ни е опозицията  (обновена+видео)
© novini.bg

"Искането на вот на недоверие не става с магическа пръчка. Това, което прави ГЕРБ е да изпълни програмата си".Това каза на пресконференция в централата на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, зам. – председател на партията, предаде репортер на novini.bg.

Днес председателят на партията Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г свика разширено заседание на Изпълнителната комисия на партията заради поредната порция от лъжи, манипулации и различни обвинения, изречени вчера по време на 49-я конгрес на БСП.

„Всички ние знаем в исторически план кой как е стоял и кой как се е борил с корупцията“, допълни Цветанов. „Това не е политическа алтернатива“, коментира той. По думите му контрабандата се е ширила в средите на БСП, когато те са управлявали. „Смятам, че БСП трябва да решава първо вътрешните си проблеми, но не трябва, това да им бъде алтернативното говорене за бъдещо управление. Когато не можеш да овладееш своята партия, когато нямаш подкрепата от своята партия, когато съответните съмишелници започват да напуската тази партия заради лидера, не смятам, че трябва да хвърляш обвинения за модерно робство към партия, която е спечелила изборите“, каза Цветанов.

"За БСП алтернативата е да формират фалшиви новини и интриги. Днес това, което прави министър – председателя допринася за повишаването на приоритета на България", заяви още зам.  - председателят на ГЕРБ.

Министърът на българското председателство на Съвета на Европейския съюз Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена заяви също, че казаното вчера на Конгреса на БСП е абсолютна лъжа. "Не бива така. Нека работим заедно. Нека сме единни, за да имаме стабилна Европа и икономическа стабилност в България", добави Павлова. "Спасявайки, може би, своите вътрешнопартийни проблеми, БСП искат да загробят имиджа на България", заяви тя. 

„Като министър, отговорен за подготовката и провеждането на българското председателство, и от името на цялото правителство искам ясно да заявя, че българското председателство, първото българско председателство, е една тема, която е аполитична, надпартийна. Осъзнаваме националната отговорност, която носим“, поясни Павлова.

По думите й успешни председателства са тези, в които управляващи и опозиция говорят на един глас.

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков напомни лъжите, изречени от БСП и Корнелия Нинова. Някои от тях са свързани именно с председателството ни, с оградата по границата ни с Турция, с това, че ще ни спират европрограми, че ще има режим на тока и други. Той изрази надежда по време на европредседателството да спре тази кампания на БСП.

„В БСП има хора, които са били арестувани, например за нелегален пренос на пари през сръбско-българската граница. Тези хора оглавяват „моралната полиция“ на „Позитано“ 20 - Кирил Добрев се казва човекът. Има други случаи, като този от 2008 г., когато г-жа Нинова беше уволнена за корупция“, отбеляза Биков.

По думите му единственият начин БСП да каже, че няма проблем, е да каже, че всички останали са като тях.

Министърът на финансите Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва коментира пък упреците от страна на левите по отношение на финансовата политика на правителството и проектобюджетът за 2018 година. "Засега това, което предлагат от БСП не е убедително, че може да донесе повече на България", заяви още той.

Сопред вицепремиера Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник цялото конгресно мероприятие на БСП е било едно събитие за взаимопомощ. „Не се наемам да правя детайлен анализ на Конгреса. Само като обобщение бих казал, че е много лесно и даже много готино да приказваш някакви цветни неща, да си играеш с думите. Опасното става, когато се случи така, че има шанс между думите, да започнеш да си играеш с бюджет, с хората“, посочи Дончев. „Без да искам, когато анализирам и тези, и поведението на ключови играчи от конгреса вчера, все ми идват на ума разни термини от психологията“, каза  още Дончев.

"Ние искаме да имаме силна опозиция, но тя стана дивашка опозиция. Не искаме да опитомяваме опозицията, искаме тя да е силна", каза още Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. "ГЕРБ ще печели изборите, защото ние сме партията, която е най - близко до хората и прави най-много за тях", категоричен бе той. 

Според него е недопустимо да противопоставяш европейската ориентация на България с приятелството с Русия. „Това е несъстоятелна теза. Ние сме част от силна и обединена Европа, ние сме част от голямото европейско семейство. Западните Балкани се нуждаят от европейска перспектива. Ние трябва да имаме прагматични отношения с Русия“, заяви още Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.


 

Последвайте канала на

Десислава Станева
8708 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
Ала Бала БСП ГЕРБ

2017.10.30 | 19:59

18
след златото, ценните метали, Марица Изток, и т.н. сега нашите господари от USA искат да надупчат Добруджа за шистов газ. Ако останем без суровини за насъщния сме тотално зависими от техните политики.

2017.10.30 | 19:59

17
БРАВО НА ГЕРБ! КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ ДА ЗАЧУКАТ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ!
осъдения на три инстанции

2017.10.30 | 19:59

16
го дават на ЖИВО. А ТРЯБВА ОТ ЗАТВОРА.
Pqpys

2017.10.30 | 19:59

15
Ало БСП стойте мирни че заради ваз сме така колко годи ви трябва за да се обедените а ти курво и пачавро Курнелия престани с леките постъпки
bay rado

2017.10.30 | 19:59

14
ГЕРБ СА МАФИОТИ И МУТРИ.............ВСИЧКИ СА ЗАТВОР.
ВИКТОР

2017.10.30 | 19:59

13
ГЕРБ! НАЙ ДОБРИТЕ №1 САМО ГЕРБ!!! МНОГО ХУБАВА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ВСИЧКО КАЗАНО Е ВЯРНО! САМО ГЕРБ!!!
гост

2017.10.30 | 19:58

12
Много бързо се изнервихте,че в неделя се събрахте,кое ви заболя,че ви казаха някои истини,ако говорим за дивашко поведение,това е на ГЕРБ,защото те и Бойко не могат да търпят критики,но могат да говорят дивашки за другите,които не са около кръга им.Да чуят Бойко как говори,ка
оня с коня

2017.10.30 | 19:58

11
Дивашко беше от ваша страна да организирате платени протести. Това беше нещо което ме погнуси от дъното на душата ми. Вляхте отрова в умовете на народа. Никога герб, вие сте антинародна партия работеща за чужди интереси.

2017.10.30 | 11:45

10
ГЕРБ отговори мутренски на критиките.

2017.10.30 | 11:45

9
Утайката на обеството се събра в седесаро-мафиотската парти ГЕРБ.

Добави коментар

Водещи новини