Борисов се срещна с каратиста, получил мозъчен кръвоизлив на Европейското в Сърбия (снимки)

  • 19 октомври 2017 13:28

  • 3106
  • 2
Борисов се срещна с каратиста, получил мозъчен кръвоизлив на Европейското в Сърбия (снимки)
© Министерски съвет

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се срещна със състезателя по карате Тодор Събев, който получи мозъчен кръвоизлив след нерегламентиран удар по време на Европейското първенство по шотокан карате-до в Сърбия през май тази година, съобщиха от правителствената пресслужба.

Премиерът се информира за здравословното състояние на Събев след претърпения инцидент и за необходимостта от допълнителна подкрепа. Европейският ни шампион увери Борисов, че се възстановява бързо и че през следващата година ще се върне към активната си тренировъчна и състезателна дейност.



От свое име и от името на Българската федерация по шотокан карате-до Тодор Събев изрази благодарността си към премиера Борисов и към министъра на здравеопазването Николай ПетровНиколай ПетровНиколай Петров е министър на здравеопазването до 30 октомври 2017 г. Той е роден  на 29 август 1959 г. за незабавната реакция след инцидента. Тогава по разпореждане на министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г екипаж от авиогрупа "Враждебна" излетя с транспортния самолет "Спартан" за Белград, за да транспортира Тодор Събев до ВМА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3106 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Боби

2017.10.23 | 08:50

2
Примиера за сетен пьт доказва ,че е Божии ЧОВЕК.

2017.10.23 | 08:50

1
премиера е турска курва

Добави коментар

Водещи новини