Лидерът на ВОЛЯ: Ефектът "Марешки" се отрази благоприятно върху икономиката на страната

  • 05 октомври 2017 17:25

  • 3046
  • 3
Лидерът на ВОЛЯ: Ефектът "Марешки" се отрази благоприятно върху икономиката на страната
©

Управляващите опитват да покрият контрабандата, не да я разкрият. Със създаването на  Комисия  за наблюдение на приходните агенции, сивия сектор и контрабандата пуснахме вълка да пази стадото. Става дума за Емил Димитров - Ревизоро. Този човек, ако имаше качества да се бори с контрабандата, щеше да стане шеф на Митниците, не да го уволняват. Това каза лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

Бизнесменът бе категоричен, че ефектът "Марешки" се е отразил благоприятно върху икономиката на страната. По думите му преди да влезе в бизнеса с горива около 1 милиард лева приходи са изтичали в сивия сектор. „Когато ние се появяваме на пазара приходите на Агенция „Митници“ се повишиха средно със 7%. Това показва, че ние помагаме за осветляване на пазара за горива. Мога ли 25 г. да продавам горива и никой да не ме хване? Сега Ревизоро щял да ме хване. Проблемът не е в Марешки“, категоричен бе той.

„От 900-те бензиностанции, които крият обороти няма мои бензиностанции“, категоричен бе лидерът на ВОЛЯ.

Според него Комисията „Ревизоро“ е създадена, за да може Емил Димитров да хвърля нелепости в ефир.

Веселин Марешки коментира и ситуацията с депутата от ГЕРБ Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:. „Ако иска да си тръгне, ще го направи. Никой не може да го задържи в НС насила. Не са виновни хората по места, тъй като рибата се вмирисва откъм главата“, подчерта Марешки. „Всички политически назначения трябва да са осветени, за да не могат да мародерстват“.

Той напомни, че са обещали да бъдат прожектора срещу нередностите. По негово предложение всеки депутат трябвало да декларира своите роднини и близки, назначени по места. „В моята партия нямам роднини. Във фирмите ми нямам назначен роднина на високо ниво“, увери Марешки.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3046 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Joro

2017.10.06 | 08:45

1
Искам да попитам г-н Марешки,защо в неговите бензиностанции и аптеки не работят с ПОСТРРМИНАЛИ,и защо не може да плащаме по банков път?Другото го оставям на заден план.

2017.10.13 | 11:31

3
От 20 дни вече няма бензиностанции Марешки - продаде ги за 8 милиона лева .

2017.10.13 | 11:31

2
МАРЕШКИ Е ТЪПА КУРВА

Добави коментар

Водещи новини