Красимир Велчев: Приемам искането на оставката ми от ДПС като комплимент

  • 29 септември 2017 18:38

  • 3298
  • 3
Красимир Велчев: Приемам искането на оставката ми от ДПС като комплимент
©

Ако се извинявам на някой в никакъв случай няма да е на ръководството на ДПС. Приемам искането на оставката от ДПС като комплимент. Ако започнат да ме хвалят, значи не си върша работата. Това каза Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на от ГЕРБ, който е председател на Комисията по вероизповеданията и правата на човека, в предаването „Още от деня“ по БНТ.

„Изненадаха ме обвиненията в ксенофобия. Аз им казах от тяхната субсидия да подпомогнат техните хора, както ние нашите. От ДПС се хващат за думата "нашите". Аз уважавам много българите мюсюлмани в смесените региони“.

Той напомни на ръководството на ДПС, че партия ГЕРБ е направила дарения за над 8 милиона лева в районите с население от българи мюсюлмани. „Помощите, които даваме отиват за ремотни на църкви и джамии, както и за нуждаещи се. Разковничето е, че аз казах от субсидиите на тяхната партия, която не е малка“.

Велчев заподозря, че атаките срещу него са опит на ДПС да втвърдят електората си.

Н“ие приемаме тези хора като част от нас. Само БСП прави разделение хората. Моето задължения като председател на тази комисия е да защитавам правата на всички хора. Всяка година ДПС вкарват този законопроект, за да мобилизират електората си. Всеки път се главау по един и същ начин „против“, но те не се отказват“, каза още той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3298 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
гост

2017.10.01 | 22:43

3
Ами те вашите милиони от субсидии край нямат,щото държавната хазна е ваша,само по изборите колко народна пара похарчихте уж все от субсидиите си харчите и на кой ,на вашите хора

2017.10.01 | 22:43

2
Ти му казваш "седесарски парцал" и го плюваш, то го има за комплимент.

2017.10.01 | 22:43

1
Този винаги е бил кретен! Комсомолски!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини