Илияна Йотова проведе работна среща с генералния прокурор на Руската федерация Юрий Чайка

  • 19 септември 2017 17:27

  • 1085
  • 3
Илияна Йотова проведе работна среща с генералния прокурор на Руската федерация Юрий Чайка
© Президентство

Нито една държава не може сама да се пребори с предизвикателствата пред сигурността на гражданите в днешно време. Обмяната на опит, двустранната информираност и координацията между България и Руската федерация в борбата с тероризма са важни и трябва да работим за подобряването им. Това заяви вицепрезидентът на Република България Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,, която днес прие на работна среща на „Дондуков“ 2 генералния прокурор на Руската федерация Юрий Чайка.

Вицепрезидентът даде висока оценка на подписаната в рамките на посещението на Юрий Чайка Програма за сътрудничество между главните прокурори на България и Руската федерация и призова за скорошни конкретни и добри резултати от споразумението в полза на гражданите.

Основните теми по време на разговора бяха борбата с тероризма и корупцията. „Когато става дума за безопасността на гражданите и антикорупционното законодателство, нека оставим експертизата да надделее над политиката“, призова Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , по време на разговора.

Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , и Юрий Чайка се съгласиха, че повече усилия в днешно време институциите насочват към справянето и предотвратяването на киберпрестъпността. Вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , обърна внимание на радикализацията на млади хора като сериозен проблем и за двете държави. Тя се обяви за повече превантивни комуникационни кампании и по-широка осведоменост между младежите за съвременните прояви на насилие и тероризъм.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1085 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
bud

2017.09.20 | 12:50

3
И после се чудим защо не ни искат в шенген.Троянския кон е банкянски кон.Сега си личи че всичко в Бг е комунист до комунист.По точно боклук до боклук.Лайте сега мърши червени
Умник Гюро

2017.09.20 | 12:50

2
Тази комунистическа пачавра освен с работодателите си от Кремъл няма с кого друг да се срещне. Долна червена предателка!
руската КОЧИНА ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ ТОВА Е ИСТИНА !!!!

2017.09.20 | 12:50

1
ТОЯ СЛОН СЕ ОЯДЕ ОТ БРЮКСЕЛ СЕГА СЕ КЛАНИ НА руската СГАН ТОВА Е комунист ТЕ СА УБИЙЦИ И КРАДЦИ !!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини