Красимир Велчев: Съжалявам ги тези от "Атака"

  • 19 януари 2012 13:18

  • 1108
  • 4
Красимир Велчев: Съжалявам ги тези от "Атака"
©

Прави впечатление балансираността на президента Плевнелиев и стремежът да обедини хората.

Това каза пред журналисти председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на, по повод първата реч на новоизбрания президент Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното в парламента.

Според Велчев обединението е много важно, защото не може да има силна държава, ако институциите не работят заедно. Не чрез интриги и задкулисни действия, а открито, с пълна прозрачност, допълни той.

Велчев коментира и поведението на депутатите от "Атака".

„Съжалявам за поведението на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и „Атака”, защото тези хора ни подкрепяха две години. Започнаха с определени гафове през последната година и не мога да разбра защо продължават с тези свои грешки. Доколкото знам, те се наричат националисти. Това означава, че са хора, които обичат нацията и се борят за единението на нацията. В случая действията им са коренно противоположни, искат да разединят. Това е политиката и всеки носи отговорност, а избирателите дават оценка, когато дойде времето. Не искам да давам оценка на действията на „Атака”, защото тя не е положителна”.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1108 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ddd

2012.01.19 | 23:45

1
Сидеров е политически труп,жалко за идеята и за партията Атака.

2012.01.20 | 06:34

4
МНОГО СИ ТЬПО ПАРЧЕ ТОЯ НА СНИМКАТА Е УМРЯЛ 100 ПЬТИ ПОВЕЧЕ ОТ СИДЕРОВ, КАТО ГО ГЛЕДАМ МИКРОЛОГА МУ СЕ ПОДАВА ОТ ДЖОБА, ЖАЛКО ЧЕ ТАКИВА ГРИПОВЕ НИ УПРАВЛЯВАТ. ВОЛЕН КАЗВА МНОГО ИСТИНИИ НА НЯКОЙ НЕ ИМ ИЗНАСЯ ЗАТОВА ГО СМАЗАХА ОТ ГЕРБ

2012.01.19 | 23:45

3
той съжалява Атака , а аз българския народ

2012.01.19 | 23:45

2
И аз ги "съжалявам" тия от ГРОБ, ама истината е, че те нас не ни съжаляват, затова ще ядат яко сопата след годинка и половина! Долу просташкия гербаразъм!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини