Ивайло Калфин: Никой няма ползва от ядрена война

  • 09 септември 2017 17:57

  • 2330
  • 1
Ивайло Калфин: Никой няма ползва от ядрена война
©

Никой няма ползва от ядрена война. Не вярвам да се стигне до това. До момента ядрените оръжия се използват за сплашване на противника, а не за война. Това каза бившият външен и социален министър във второто правителство на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска в предаването „Офанзива“ по Канал 3.

Според него най-голямо впечатление на Северна Корея би направило, ако Китай се включи в санкциите. „Та те съществуват благодарение на Китай. Пхенян нарушава международните договорености. Въпросът е как ще действа Русия. Прогнозата ми е, че няма да видим голямо единомислие между Русия, САЩ и Китай. Няма интерес от дестабилизация на региона.

Тръмп имаше остри изказвания и срещу европейската икономика. Фактът е, че никой не печели от нарастване на напрежението в региона“.

„В Северна Корея има геополитически интереси. Борба за надмощие в този регион. Северна Корея е буфер между Китай и САЩ в Корея“.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2330 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.09.10 | 23:02

1
И, няма да има пенсионери.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини