Борисов на среща с Меркел, ще я моли за помощ

  • 18 януари 2012 07:30

  • 1686
  • 0
Борисов на среща с Меркел, ще я моли за помощ
©

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще се срещне днес в Берлин с германския канцлер Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се.

Това е предвидено в програмата за втория ден от официалното посещение на министър-председателя и министри в Берлин.

Очаква се сред обсъжданите теми на срещите днес да бъдат финансово-икономическата криза и финансовата рамка на ЕС за следващия бюджетен период; Присъединяването на България към Шенгенското пространство; Търговско-икономическите отношения и инвестиционно сътрудничество; БДЖ; Енергетика и енергийна сигурност, включително - възможности за партньорство, както и взаимодействие по Дунавската стратегия.

Вторият ден от официалното посещение на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в Берлин започва със среща с ръководството на Източния комитет на германската икономика.

В българската делегация са вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, министърът на земеделието и храните Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на, министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета и министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1686 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини