Екатерина Захариева: Македония има шанс да започне да решава проблемите си

  • 27 юли 2017 07:54

  • 4490
  • 2
Екатерина Захариева: Македония има шанс да започне да решава проблемите си
©

Република Македония има шанс да започне да решава проблемите си със съседите си и да отворят нова страница в историята си, заяви вицепремиерът Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на по повод Договора за добросъседство между България и македонската страна.

Тя напомни в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия, че няма нищо непрозрачно и скрито около договора. Според нея, ако има протести, свързани с него, значи всичко би било организирано.

Проблемите на Македония не са предизвикани от съседите й, напомни Захариева и заяви, че страната ни е готова да помогне на съседката си.

"Има ли някой съмнение чий цар е Самуил? Самите македонци говорят със силна ирония за това, което се случва в техния "Дисниленд", каза още Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на в коментар за облика на македонската столица и множеството паметници на исторически личности в нея.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4490 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Gost

2017.08.02 | 13:16

2
Браво на Борисов !!! Заедно ще бъдем в ЕС и НАТО !!! Русия и Сърбия ще умрат от яд !!!

2017.07.29 | 15:53

1
Това женско СДС-изчадие се нареди до националните предатели на Желев, признали Вардарска България за чужда държава.

Добави коментар

Водещи новини