Кадиев ще е социален кмет

  • 02 юни 2011 15:06

  • 1207
  • 3
Кадиев ще е социален кмет
© Булфото

В рамките на кръглата маса „Да бъдем социално общество, да се грижим за другите” той обяви, че като кмет ще работи за социалното включване на всички граждани на София – ромската общност, хората с увреждания, възрастните хора, социално слабите, децата лишени от родителска грижа, жертвите на насилие.

Кандидатът на левицата обеща да направи София град на толерантност и да не позволява омразата да бъде фактор в столицата.

Той обяви, че няма да допуска шествия и протести, които насаждат омраза и агресия в обществото.

Според Кадиев домовете за изоставени деца не работят за интеграцията им в обществото и обеща да ги замени с приемни семейства и грижа от семеен тип, като същевременно направи центрове за превенция на изоставяне на деца в родилните отделения.

Децата от ромски произход ще се учат как да общуват в обществото и ще придобиват умения за учене в специални дневни центрове за това.

За намаляване на безработицата Кадиев ще наеме безработни за опазване на културно-историческо наследство и парковете в София.

За социално слабите за четири години ще бъдат изградени 1000 общински жилища.
Организатори на кръглата маса бяха фондация Фридрих Еберт и Института за социална интеграция.

Последвайте канала на

1207 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
g

2011.10.22 | 13:39

3
След социален президент и социален кмет!!!!!!!!
Гаврил

2011.10.22 | 13:38

2
Нека най-после изберем за кмет Кадиев. Ще вложи всичките си знания и енергия , за да се докаже и да изпълни предизборните обещания. На него вярвам.
джъдж

2011.10.22 | 13:38

1
А ако не му стигне енергия ,може да закупи допълнителна от дружеството на съпругата си /с парите на софианци / ,разбира се.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини