БСП-Варна издигна бивш арестант за кмет

  • 13 май 2011 11:05

  • 1948
  • 0
БСП-Варна издигна бивш арестант за кмет
©

Не мога да потвърдя, нито да отрека, че общински съветници са получавали подкупи, за да подкрепят сделката за Логопедичната градина.

Това каза лидерът на БСП-Варна Борислав Гуцанов. Според него обаче не е нормално кмет трети мандат да вкарва предложение за смяна на статута на 10 дка в Морската градина, а председателят на местния парламент да не върне проекторешението.

"Той не е пощенска кутия. Докато аз оглавявах Общинския съвет, също имаше подобни искания, но ги отхвърлях", коментира Гуцанов, който заемаше поста преди операция "Медузи".

Той приветства прокуратурата, че се е самосезирала от твърденията за давани и получавани подкупи при гласуването на сделката, и предупреди, че предложението може отново да бъде вкарано за гласуване в местния парламент.

Всички организации на БСП-Варна са номинирали Гуцанов за кандидат-кмет, но той още не е взел решение дали да участва на вътрешно партийните избори.

Постът не бил негова болна амбиция. Гуцанов увери, че сам би се оттеглил, ако сред номинираните от БСП за кмет има личност, която покаже необходимите качества за този пост.

Последвайте канала на

1948 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини