Румен Петков: Борисов направи най-големия подарък на БСП за последните 25 г.

  • 12 юли 2017 19:15

  • 16858
  • 6
Румен Петков: Борисов направи най-големия подарък на БСП за последните 25 г.
© БНТ

Напрежението в МВР е съвършено основателно, но политическите маневри на БСП са твърде кухи като политическо съдържание. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в от АБВ, който е бивш министър на вътрешните работи.

Да искаш оставката на един министър на 3-4 месеца заради полицейщина е глупаво. Търсят се ходове, за да се покаже, че някой мърда. Това е несериозно, заяви Петков.

Но не може и министър Радев да излезе и за мой потрес да каже, че не вижда основания да се повишат заплатите на полицаите, подчерта бившият вътрешен министър. По думите му съкращения на полицейския състав не може да се правят, но може да се съкрати администрацията, за да бъдат увеличени заплатите на служителите в МВР.

Нелепо е министър-председателят да излиза и да казва, че има 1,6 млрд. лв. преизпълнение на приходите в бюджета благодарение на ефективната борба с контрабандата, а пари за увеличение на заплатите да няма. Увеличението е закъсняло. Полицаите са поставени в унизително положение. Властта трябва да си даде сметка, че не може да се гаври с полицаите, заяви Петков.

По думите му е абсурдно по всеки възникнал проблем да се създава парламентарна комисия. Това политизира ненужно проблемите. Навсякъде се създават скандали, за да се измести фокуса от реалните проблеми на обществото, каза още Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

По думите премиерът Борисов е направил най-големия подарък на ръководството на БСП през последните 25 г. с отказа на правителството да даде на "червените" правото на ползване на комплекса "Бузлуджа" за 10 години. БСП не знаят какво да го правят, използват темата за помпане на мускули. Този паметник трябва да е на държавата, той е уникален и може да бъде превърнат в много сериозно културно и историческо средище, посочи Петков.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
16858 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2017.07.14 | 12:56

4
КОЧИНАТА НА БУЗЛУДЖА ЩЕ БЪДЕ РАЗРУШЕНА.
Реалист

2017.07.14 | 12:57

6
Е за това сме на дъното. Гърка, се спъва в камък и казва, че там е спал Орфей, загражда го и ти взима пари за да го видиш. Македонеца вижда тухла, казва, е там е била църквата на еди кой си и пак печели. А такива недомисляци могат само да рушат.

2017.07.14 | 12:57

5
ИМАШЕ ЕДИН ПЕДАЛ ,ВАЛЯКА ..СТАНА ЗА СМЯХ ДОКАТО НЕУСПЕШНО БУТАШЕ МАВЗОЛЕЯ И С КАКВО ГО ЗАПОМНИХМЕ ..С КРЕТЕНИЗМА И УПОРСТВОТО МУ НА МАГАРЕ
мухаааа

2017.07.14 | 12:56

3
Тоя си е заредил "Запалката"! С подарък от ГАЗПРОМ-а...
Коста

2017.07.14 | 12:56

2
Чета някой жалят коминтерското капище с мумията вътре,че било отнесено!Голям паметник, голяма култура да се кланяш на вмирисан предател в дяволския му дом!Само болни мозъци могат да жалят мавзолея на съветски гражданин и бузлуджа!

2017.07.13 | 15:51

1
това па леке от къде се появи , да пуска сирените и да отбръмчава към отвъдното , пълен боклук

Добави коментар

Водещи новини